Anonimoo Merhaba kan uyuşmazlığı iğnesini devlet hastanesi yapıyormu acaba özel takipliyim ama sanırım özelde baya fark çıkıyormuş iğne için devlette yaptıran hamiş varmı
teacher-mom21 Anonimoo devlette kaydınız yok ise yapmaz ben özel takipliyim ama ilk üç ay devlete gittim ve uyuşmazlık iğnemi devlette vuruldum
Balgebe Anonimoo eşiniz ve siizn kan guruplarınız _+ olınca mı uyuşmazlık oluyor acaba öğrenebilir miyim
Anonimoo Bide iğneyi kendimizmi alıyoruz eczaneden nasıl oluyor bilgisi olanlar varsa bilgilendirirmisiniz
Cicekcim Anonimoo 27. Haftada yapılıyor. Yani bana doktorum o zaman yapmayı uygun gördü kimisi daha erken veya daha geçte yapıyor. Ben devlette oldum, iğne falan da almadım. Hastane kendisi yapıyor zaten canım
Anonimoo teacher-mom21 yani şöyle detaylı ultrason için devlete gittim önce kadın doğum sonrasında perinatolog kaydım varmıdır
Mucizebb teacher-mom21 onla alakası yok. Gitse hemen yapılır acildm giriş ypip dogimhaneye çıksın onlar yapar
teacher-mom21 Anonimoo özel hastanede de bu iğne pahalı değil ki devlete gittim çok pişman oldum on saat boyunca bir iğne vurmadilar nerdeyse oracikta doğum yapacaktım
Churcill Anonimoo ben yaptırdım hiç ücret ödemedim. Bazı aciller de kanamam var diyince yapıyolarmış sanırım.
Anonimoo Cicekcim banada 28 de yapacağız dedi ama erken kanama olursa kesin gel erken de yapabiliriz dedi canım