Beyzab95 Gizemd-01 eşim rahatsızlandı onu acile getirdim karnım birden sertleşti ve sancılarım çıktı 😨😨😨😨 çok korkuyorum eşim eve eşyaları almaya gitti çok korkuyorum
RM0 Beyzab95 rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canımmm korkma Allah’a sığın bol bol sümmes sebila yaserrahü çek inşirah süresi oku rabbim kolayştırsın zorlaştırmasın bende 33 haftamdayık korkuyorum ama rabbim kolaylık verir sen ona sığın 🤲🏻💕
Blackkcat Beyzab95 korkma canım,kendi seçecek belkide diyorduk konuşuyorduk,sağlıkla gelsin yeter ki,dua edelim sana bol bol,ne yaptın şu an acaba
Beyzab95 RM0 inşallah iyi geçer tamamen hazırlıksız yakalandım çok korktum eve gitmek istiyorum bir şeyim yok dedim bırakmadılar şu an daha iyiyim ama şaşkınım hala 😭😭
Beyzab95 myangelson amin inşallah hala şoktayım 16’sıyfı sezaryenim ağrıları hiç hafife almayın art arda olanları direkt sancı onlar 😢😢
myangelson Beyzab95 evet canım ben genelde yazanları uyariyorum hep sürekli kasılma vs hissedildiğinde de riske atmayın doktora gidin falan diye söylerim hep denk geldikçe riske atılacak şeyler değil dikkat edilmeli 😊
Annecibebe myangelson Bazen kasık ve karın ağrım oluyor bazen sertleşme oluyor taş gibi bunlar sancı olarak mı geçiyor acaba doktoruma söyledim bugün ama bi şey demedi 33 haftalığım bende ilk gebeliğim anlamıyorum .
gizem-cbn Beyzab95 hadi hayırlısı olsun canım kendin diyıdun normal istiyorım sezaryenden önce gelsin diye dilek kapın açokmış sağ salim doğur inşallah 😂
Beyzab95 gizem-cbn sezaryen oldum sabah yalvardım resmen ağladım beni yollayın eve iyiyim diye yollamadılar 2cm açıklığım var diye şoka girdim hiç bir şeyim yoktu 🥲
gizem-cbn Gizemd-01 aaa ne biliyim sancı geldi diyince normal sanmıştım bwnde 🥲 ama olsun bebek ve anne sağlıklı, olsun da sezaryen normal önemli değil
teacher-mom21 gizem-cbn benim de ilk ben de öyle saniyodum benim de makat pozisyonun da bebek galiba sezeryan olacam :(