Cns_knr Aycaatl hiç bi acı hissedilmiyor sezeryan sırasında. Bebeği çıkartmak için yukardan aşağıya baskı yapıyorlar ama onda da ağrı olmuyor sadece bastırdıklarını hissediyorsunuz ki oda bir kaç saniyelik bi bastırma öyle hayalinizdeki gibi korkunç bi tablo değil bende ilk doğumumda kötü senaryolar yazmıştım etraftan duyduklarımşa ama hiçte öyle değil 😊
Cns_knr Aycaatl birde spinalde uyuşukluk epidurale göre daha erken geçiyor sanırım yani spinal 6 saatte geçiyorsa diğeri 24 saat felan gibi bi saatte geçtiğini söylemişlerdi. Ben iki sezeryan doğum yaptım birinde acil narkozla yaptım ikincide spinal. İkisinde de bir tane bile ağrı kesici istemedim. Ki ilkinde 3 gün yoğun bakımda yattım kanamam çoktu kan veriyorlardı zor bi doğumdu ona rağmen ağrım dayanılmayacak kadar olmadı. Sadece karında hareket edince hamlamış gibi bi ağrı düşünün ve ne kadar erken ayaklanırsanız yürürseniz o kadar az ağrıyla ve çabuk iyileşiyorsunuz
_Hulya7106 Aliss61 gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun size vatana millete 😍 darısı da sağ saglim oğlum ve bana 32. Haftaya merhaba diyoruz yarin sağlıkla ve zamanında kolay bir doğumla kucağıma alırım inşallah bekleyen herkes tüm anneler 🩵🤲🏻
nazlibuse92 Aliss61 maşallah Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bana olsun kolay bir sekilde atlatmayı. 🙏🏻🤲🏻🥰🧿
Pinaargunes Aliss61 yaaaa ben de panigim çok korkuyorum ama inşallah sizin gibi bu muymuş boşuna kendimi strese sokmuşum derim rabbim bizede saglicakla almayi nasip etsin kucagimiza saglikla buyutun insallah maşallah size😍
Momyy1999 Aliss61 Benimde 1 haftam kaldı bende belden anestezi istiyorum çarşamba son kontrole gideceğim umarım doktor uygun görür
Maybaby Merve-betul bişey sormak istiyorum benimde ikinci gebelik ilki zorunlu sezaryan oldu devlet Hastanesi’nde ikinci doğumda sezaryen oluyor demi normale alınmıyor 🥺ilk doğumum çok kötü travma bıraktı sezaryandan sonra yeniden dünyaya gelmişim gibiydi o yüzden tekrar normal istemiyorum
Merve-betul Maybaby normal olması için en az 5 sene geçmiş olması lazım doktorun anne ve bebeğin sağlığını düşünecek kararlar vermsi lazım, doktorunu değiştir daha iyi bı doktora gkrun belki travmalarıni unutturur yada bı pisikoloktan destekk alabilirsin bence kötü bakma güzel düşün güzel olsun ♥️🌹 hayırlı güzle doğumlar dilerim umarım bundan çok mutlu güzel hikayelerin olur♥️🌹
myavocado Aliss61 ay maşallah, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏 bir şey merak ediyorum, ameliyattan sonra giyinme odaya çıktıktan sonra mı giyiniyorsunuz, hemşirelere mi veriliyor kıyafetler, yoksa aileden biri mi giydiriyor.
BusrA-3bglm myavocado benimde 2.doğumum olacak sezeryan son 13 günüm 🥲 ilk doğumumda dogumdan sonra uyuşukluk gecmeye yakın hasta bakıcı gelmişti odaya giyecegim pijamaları istedi bir paket de ıslak mendil sonra odadaki herkesi cıkardı ıslak mendille bacaklarımı karnımı temizledi üzerimi giydirdi sonra eşimi çağırdı ikisi beraber ayağa kaldırmışlardı .. gözümde canlandı o gün 🥹