doğum yaptım 5 gün oldu ancak yazabildim 🥰 ben çok korkuyodum ama korktuğum gibi değildi hiçbirşey boşuna kendi kendimi strese sokmuşum ameliyat anı çok rahat geçti ilk ameliyathaneye alındım anestezi doktoru geldi sırtımda yer belirledi ilk önce kendimi tam rahat bırakamadığım için ilkte iğneyi yapamadı ama acıdan değil refleks olarak attım kendimi ikincide daha rahat bıraktım kendimi ve anestezi verildi bacaklarımı sıcaklık kapladı sonra beni yatırdılar masaya o an yatırırken bi mide bulantısı oldu ama hemen ilaç verdiler anında kesti bulantım sonra sontamı taktılar hiçbişey hissetmiyosunuz tabi sonra doktorum aşama aşama yaptıklarını söylüyodu bana şuan seni siliyorum sonrasında işte bebeğin çıkacağı yeri belirliyorum daha sonra başlıyorum dedi 2 dk geçmedi bebeğim geldi dünyaya çok değişik bi histi o an anlatılmaz bi duygu daha sonra bebeğimi temizleyip yanıma getirdiler telefonumu içeriye vermiştim resim çektiler sonrasında giydirmek için dışarı getirdiler ondan sonra beni dikmeye başladılar dikim anında sakinleştirici yaptılar uyuyo gibi yarı bayık halde oluyosun o ara başının yanında bi hemşire vardı o beni konuşturuyodu işte bebeğin adı ne olucak falan filan derken dikimim bitti beni çıkardılar odaya bebeğim beni bekliyodu zaten 🥰sonrasında uyuşukluk geçtikçe bi ara karnımda çok sancım oldu ağrı kesici serum yaptılar sırtıma kramplar girdi onlara hafif diyemicem valla ağladım kramplardan dayanamadım ama bunlar beklediğim şeylerdi narkozun etkileri genelde çevremdende duydum bu gibi şikayetler ayağa kalkarken zorlanmadım hiç dedikleri gibi zor bi olay değişil ağrım olmadı kalkarken felan tabi kişiden kişiye değişir ☺️ sonraki gün eve geldik evde ağrılarım devam etti bi gün karnım ağırdı bi gün belime bacaklarıma vurdu bi gün omuzuma tekrardan kramplar girdi son iki günde başım çok ağırdı ve boynuma vurdu ağrısı ama bugün çok iyiyim diyebilirim 5 gün oldu ve ağrılarım yok denecek kadar az sadece çok fazla oturduğumda kalkarken hafif ağrım oluyo karnımda onun dışında 2 gündür sağıma soluma dönüp uyuyabiliyorum sütümde hemen geldi tabi hoşafkar sular içiyorum günde 2 litre su içiyorum duşumuda hastaneden çıktıktan sonraki gün aldım sıcak suya girince süt daha çok artıyo ve günde 2 kere göğsümü sağıyorum sağdıkça sütte çoğalma oluyo tavsiye ederim ☺️ benim hikayemde böyle Allah a çok şükür bebeğimde gayet sağlıklı şimdilik iyi gidiyoruz 🥰❤️❤️ spinal sezeryan olacaklar için söylüyorum kendinizi korkutmayın benki bu panik atakla olduysam herkes olur rahat olun kendinizide bebeğinizide strese sokmayın🥰🥰