Rosettastone Hulo2105 amin inşallah gerçekten gözümde büyüttüğüm gibi değilmiş. Allah herkese kolaylık versin 🙏
Rosettastone Damla92 gerçekten benim gibi insanımanca ceren hocam doğıurtturabilirdi😁 Allah ondan razı olsun.
Rosettastone karaguzelirem_ çok teşekkür ederim. Şöyle ki uyuşukken bastırıyorlar. Ama değişik bir his bu arada ben bu işlemi yapacaklarını bilmiyordum sanırım oraya çok odaklanmadım daha doğrusu. Ama dediğim gibi dayanılmayacak bi acı kesinlikle değil. Ve belki 1 dk bile sürmedi. Bunu yapmamız çok önemli diye belirttiler ben de tamam dedim ve yaptılar. Zaten o anda ben kesinlikle uyuşuktum hala.
Rosettastone eylemm09 çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏 uyuşuktum tamamen hemen zaten gelip temizleyip beni kontrolleei yaptılar
Rosettastone Ay3 sizi çok iyi anlıyorum inanın son 1 hafta yaşayan bir ölü gibiydim ağlama krizleri de cabası. Ama ben bile bunu başardıysam inanın siz yaparsınız 💞
Rosettastone _Hulya7106 çok teşekkür edeeim. Amin inşallah allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun ve hee şey çok güzel geçsin 🙏
Alyahnm Konudan bağımsız ama 😁 burda sondayı sezeryana girmeden takıyolarmıs o niye hiç anlamadım ne güzel uyuşukken takılabilir aksiyon olsun 😁😖
Barlas28 karaguzelirem_ bende 7 subatta dogum yaptım zorunlu sezeryan oldum çok şükütt güzel geçirdim bende karına bastırılma oldu ama burada yazanlar kadar sık ağrılı dayanılmaz vs olmadı hatta doktorum amelıyat öncesi kansızlıgım sebebiyle ekstra bir igne söyledi hızlı rahim toparlanması ve kanama kontrol edilmesi için o yapıldı oda iyi gelmiş olabilir şuan 4. günüm sadece kalkarken egilirken yatarken canım yanıyor
karaguzelirem_ Barlas28 çok geçmiş olsun sizede, anladığım kadarıyla bu karna bastırma olayından kaçış yok yapılması gereken bir uygulama sadece nasıl olduğunu merak etmiştim bende neyseki kısa süren bir işlemmiş o kadarına da katlanıcaz artık☺️