Gul_pempe23 Salı gunu kan vermıstım 3.18 cıkmıstı bugun tekrar kan verdım ve 46.65 cıktı gebelık varmı yukselme olmus bence vardır herhalde bıraz heycanlandım☺️☺️
Alicegurd Gul_pempe23 hayırlı olsun bende 31.5 da öğrendim 2 gün sonra 62 oldu hayırlısı ile büyüsün sağlıkla doğsun inş.
Merve-betul Gul_pempe23 güzel artmış he riski güne bir iki katına çıkması gerekiyo Çarşamba falan bidaha ver
Fadimeaktas Bence de var gibi 1 hafta sonra bida kan ver hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun inşallah
ngksu Yükselme olduysa vardır canım muhtemelen test yaptırdınmı erken gebelik yapabilirsin hayırlı olsun şimdiden🌸
Gul_pempe23 ngksu evde kendım yapmıstım cıft cızgıyı gordum bugun tekrar kan vermek ıstedım emın olmak ıcın yukselme oldugunu gordum
Adsizbiri Benimde ilk gittiğimde böyleydi çok minik daha.biz 11 haftalık olduk hayırlı uğurlu olsun insaallah 💐♥️
Gul_pempe23 Alicegurd merhaba🙂 acaba suan kac haftalıksınız . ? Bugun doktora gıttım beta istedı verdım sonuc 86.65 olmus yukselış ıyı mı acaba doktora sonucu gostermeye yarın gıdıcem de
Alicegurd Gul_pempe23 bugun benim beta 124 oldu 4 hafta 4 günlük dedi doktor yumurtlamam 27 ocaktı zaten günü belli oldu biraz benimkinin ovulasyon kullandığım için
Alicegurd Gul_pempe23 ikiye katlıyor 2 günde bir doktora gitsen keseyi göremicek canım benim ki 28 subatta 18.000 e yaklasıo hem bebeği hem kalp atısını dinlicem kese 2000 değerde alttan muaynede 5000 civarı ulturasyonda görünüyormus
Gul_pempe23 Alicegurd evet bugun gıttıgımde keseyı goremedı demekkı daha cok kucuk hayırlısı olsun artık
Alicegurd Gul_pempe23 yükselmesi bugun gittiseniz kontrol günü gidin 1000 e yaklasır belki gösterir bebis
irem4556 Benim de 33.5 çıktı dün bugün verdim sağlık ocağına tekrar perşembe çıkıcakmış sonucum çok küçük sanırım daha
Alicegurd irem4556 bende o kadar küçük öğrendim işte bi hata yaptım duyurdum şimdi çok korkuyorumda şükür yükseliyor
hhhh123 Benim adetime 6 gün kala kasık ağrısıyla gittim beta 7,4 çıktı 2 gün sonra tekrar istediğinde 54,6 çıktı bugün regl günüm ve gecikti gebelik var mıdır gerçekten son adet tarihim 15 Ocak