Tantan Kızlar 28 haftalık hamileyim bebişim hareketli maşallah hareketlerini çok aşağıda hissediyorum sanki bir de hareketleri vajinamı acıtıyor bazen bu normal mi sadece ben de mi oluyor sizde durumlar nasıl?
Adenala Tantan Aynı haftadayız canım ben de aşagıda hissediyorum hareketleri aynı şekilde bu hafta soracağım bakalım doktor ne diyecek 🌸
Oykum42 Tantan bende aynı haftadayım canım benim bebeğimde çok hareketli her hareketini hissediyorum vajinama yürürken bile bi baskı oluyor bazen. Doktorum son kontrolde bebeğin ayakları aşağıda ağrın sızın olursa korkma demişti normaldir yani ☺️
denizs15 Tantan bende aynı haftadayım geçen hafta gittiğimde baş aşağı pozisyonunu almıştı şu an nasıl bilmiyorum ama bazı hareketleri gerçekten kendiliğinden oradan çıkacakmış gibi hissettiriyor ve ağrılı oluyor sırf bu yüzden Salı günü kontrole gideceğim
Tantan Oykum42 teşekkür ederim bende ağrı sızı hissediyorum demek ki aşağıda benimde bende haftaya doktora gideceğim soracağım bakalım 😊
denizs15 Tantan evet rahim kısmında hissediyordum hemde sürekli tuvalet ihtiyacım oluyordu az miktarda olsa bile
Mlttm4141 Aynı durum bendede var bazen yemek yemek istemiyorum hareket etmesinde ağrım olmasın diye hep içerden vuruyor yarın gidip sorucam doktora
Tantan Mlttm4141 😊 hareket etmezse çok özlüyorum ama annesinin canını yakıyor sadece aşağıda hissettiğim için acaba aşağı mı inmiş diye korktum
Mlttm4141 Tantan benim hep aşağı kısma vuruyordu iş yaptığımda ağrı artık o kadar şiddetleniyor ki korkuyorum birşey mi oldu diye peki sizde beyaz akıntı oluyor mu
Tantan Mlttm4141 evet akıntı oluyor hatta geçen biraz fazla oldu korktum acile gittim bir şey yok dedi
Mlttm4141 Tantan bende korkuyorum gitsem mi acile diyorum ama yakında değil yarında kontrolum var yatınca agrim geçiyor ne yapsam bilemedim
Tantan Mlttm4141 haklısın sen kendi vücuduna göre hareket et yani başkalarının ne dediğine çok takılma aşırı ağrın akıntın varsa git benim akıntım çok oldu ama hiç ağrım yoktu kendim korktum gittim çok şükür bir şey çıkmadı