mineeeee Irmakdkm insallah geçirir canm.Bol şu içmek gerek günde 2.5 - 3 litre.Ben antibiyotik suda eriyen ilaç kullandım gecirmedi .En son fitil le geçti. İnşallah ta tekrarlamaz.Dikkat et tedavini aksatma .doktor ne dediyse jnu yap
Irmakdkm Melis06 hanilelikte illa oluyomuş zaten benim hamileliktwn öncede oluyodu antibiyotik kullanmaya başladım bakalım hafif ağrı vardı böbrek kısmında idrar yoluna doğru bide sarımsı hafif akıntı kokulu
Nrmnulkr Melis06 bilmiyorum nedeninin olur diyorlar ama geçsin istiyorum artık bazen sızlama yapıyor bir gece böbrek ağrısıyla acile gitmiştim hamile olmasak pek çok ilaç geçirir ama çok kısıtlı kullanabileceğimiz ilaçlar
Umay80 Bünye yatkınlığı sanırım bir de. Bünye de daha çok hassaslaşıp duyarlılaşıyor sanırım. Bu dönem de ben hiç geçirmedim diyen bir kişiyi duymadım daha etrafımda. Herkes de oluyor sanırım. Ben köy okulunda olduğum için sanırım kapıyorum. Su tüketimini de sınırlıyorum okulda bu yüzden. Çok şükür ilaçtan sonra geçti ama inşallah bir daha tekrarlamaz...