0668 Kizlar ya benim de enfeksiyon cok oluyor. Gecmiyor ilac veriyor gecmiyor. Fitil hic kullanmadım vermedi doktor . 2 hafta sonra kontrolum var fitilmi isteyim. Bebeğe bi zarari olur mu
miranatlas Anneeadayi3 kasım ağrısı enfeksiyon dan olabiliyor ve enfeksiyon erken doğuma sebep oluyor ihmal etmeyin
_725gm miranatlas evet peçete pamuk günlük pet bunları kullanma dedi bunun yerine sık sık çamaşırını değiştir ve pamuklu çamaşır kullan dedi
Sevgicoskun yorgunanne_ himm anladim ya benimde.ayni.iliskide aşırı agrim oluyo ondan dolayida esimin bana yaklasmasini bilr istemiyorum o zmn denicem bunu gunde bi keremi yapiyodunuz
yorgunanne_ Sevgicoskun yok sabah akşam aç karnına hadi akşam icmesen bile sabah aç karnına tüket inşallah şifa olur
Sevgicoskun Erten _725gm bende kullanmyorum alerjim var pedlere karsi sizin belki şeker falan olabilirmi acaba ondan mi soyledi doktor
ffckizannesi rabisskocc sürekli çamaşır değişitiriyorum sonrasında azalıyor zaten ama benmkisi yeşil akıntımdicek kadar değildi . Ama yinelememesiöiçin faydası var .
_merve11 Sevgicoskun benimde oluyordu yeşilimsi sarımsı arada koku oluyordu doktorum bana bol su iç dedi ve sirkli suyla altını yıka dedi pamuklu iç çamaşırı giy dedi ve dar giyinme dedi
rabisskocc ffckizannesi kesin geçirdi mi bende aldım nioli yağı kullanıyorum ve sürekli sürekli akıntım geliyo napvağımı bilmiyorum yanımda iç çamaşırı taşır oldum yeni başladım zorlanıyorum biraz ama sanırım biraz sabırla sürekli değiştirerek kurtulurum gibi geliyo skdmskdm