Alpsmommm Delidolu kundak yapmadan önce korkuyordu elleri açık olduğu için sonra kundakta rahat yattı kundağı açtığım zamanda alıştı sıkıntı yaşamadım
Gozdecaner Delidolu ben hiç kundak yapmadım oğlumda bilmiyorum yani ben rahat bulmuyorum refleksleri ile kendini korkutan bir bebekte değildi çok zaten ben eldivende takmadim eline hiç ilk bir kaç gün taktım sadece sonra kendini keşfetmesini istedim bir daha hiç eldiven takmadım tırnaklarına dikkat ettim falan yani normallere hep karşı çıktım 🤣
Esra_Omer_21 Delidolu oğlumda baya kullandım ve çok işe yaradığını düşünüyorum uykuları daha düzenli oluyor nasipse 2. Yede kullanıcam
2prensesannesiiii Delidolu aynen kundak yapsakta kendi bi şekilde çıkıyordu içinden ve kundak yaparken kıyamet kopartırdı şimdi yanımızda uyuyor örtünüyoruz kendi üstünü açtığı yetmiyor bizim üstümüzü de açıyor hiç sevmez örtünmeyi bile 🥰
Ecem95 Delidolu annem hep kundakladı ama sıkıca değil tabi ki. Yoksa kendi kendini uyandırıyordu kundakta hep daha rahat uyudu 40 gün değilde bi 25 gün falan kundakladık.
asell13 Delidolu eski usul değil ama yarım kundak bebeğide güvende hissettireceğini düşünüyorum refleks olarak sürekli sıçrıyolar ve uyanıyolar onunda önüne geçer oğlumda yapmadım pişmanım bu bebekte kesinlikle yapacam
SakinaG Kundaklamayi dusunmuyorum. Hareketlerinde ozgur olsun, vucudunu tanisin istiyorum. Kendini uyandirsa da alisacaktir bi sure sonra, ellerini ayaklarini tanimasi lazim. Boyle dusunuyorum bakalim
MervEfehan Delidolu oğlumda yarım kundak yapıyodum bakalım kızım doğunca nasıl olacak tamamen bebeğin rahatına göre hareket ediyorm ben 😃
Beceriklianne Delidolu ilk oglumda yapmadım . Şimdi 18 günlük ikinci oglum yine yapmadım serbest uyuyor .
Beceriklianne Delidolu kollarını istemiyor ya içerde çıkar diye ıkınır durur Dalana kadar daldımı ses yok ama dalmadı mı illa actırıyor öyle uyuyor