Havvakc Boyum 160, kilom 54. 28 haftalık hamileyim. (40 kg ile hamile kalmıştım.) Günlük 2 litre su içiyorum bazen yeterli gibi geliyor bazen acaba az mı diyorum. Sizde durumlar nasıl?
Myrtle Havvakc bende su icemeyen biriyim normalde 700 900 ml en cok icerdim. Sukur degerlerim hep normaldir. Doktor 1.5 litre ic dedi diye zorluyorum
Hulo2105 Havvakc ben 1 litre içersem seviniyorum. Su içme alışkanlığım yok. Çok içince de midem bulanıyor 💔
Fatma_ecem4 Günde anca 7 bardak su içen ben 🙄oda hap için içiyorum 11hafraligim su deyince midem kalkıyor ideal su içiyorsunuz bence ama susuyorsaniz demek ki dahada ihtiyaciniz var
Havvakc Fatma_ecem4 ben de zorluyorum kendimi içmek için. Şu büyük mataralardan aldım belki gaza gelirim diye şimdilik onu bitiriyorum 🤦🏻♀️
Havvakc Tatar59 ya işte bu su konusunda boy kilo önemli değil mi? Ne biliyim 160 biriyle 170 birisinin su ihtiyacı aynı olamaz bence öyleyse sanki saçma gibi anlamadım. En az 3 litre çok hele kışın. En azından bana çok geliyor 🥲
Havvakc Myrtle içebildiğimiz kadar artık 😔 Hulo2105 unutmasam içerim ama unutuyorum aklıma gelmiyor o yüzden matara aldım gözümün önünde duruyor 😁
momguzide Ben de şu içemiyorum. Zorluyorum yine de 1 litreyi geçemiyorum. Midem almıyor :( ama 2 litre gayet yeterli
Havvakc momguzide inşallah yetiyordur baba da size de MehtapGkmn ben zaten tuvalete yatak döşek atacağım az kaldı😁
Tatar59 Havvakc yok canım fazla olur mu hiç. 3 litre en az diyolar zaten. Daha iri yarı birisi de 4 litre içmeli o zaman mesela 🤭☺️ zorlayın kendinizi. Doktorum bana hep, vitaminlerden ilaçlardan bile daha önemli bol su içmek diyordu.
MehtapGkmn Bende 2litre içiom hergün fazlası oluyoda azı olmuyo çok severim o yüzden gece tuvalettr kalıom😂
Hulo2105 Havvakc bende 2 litre olanlar varya onlardan aldım. Onun sayesinde ne içiyorsam içiyorum. Yoksa gün içinde asla aklıma gelmez. Gebelikten önce 2 gün içmediğimi bilirim😓
Hazal966 Havvakc bana doktorum 1,5 litre ve yukarsını içmeye çalış demişti. Bende genelde 1,5-2 litre içmeye çalışıyorum
Havvakc Hazal966 hep birlikte başaracağız inşallah kızlar 😀 ne kadar içersen kardır 😇 Hulo2105 Aynen ben de onlardan aldım şimdilik bitiriyorum her gün bakalım bu istikrarla devam ederiz inşallah
Havvakc Sevincrah 3 litre içebileceğimi sanmıyorum ya… zaten akşam su içmiyorum gündüz ne içersem o. Zaten tüm gece tuvalette oluyorum bir de akşam içersem hiç çıkamıyorum 🤦🏻♀️