BerilGzl Fatmanaz e bebekte çantalar indirimde bye bye london marka almıstım ben 150 ye suan 135 tl baya iyi çanta
Hanne Fatmanaz The north Face’in sırt çantasını aldım çok genis ve kullanışlı, bebek mağazalarındaki çantalardan almak istemedim çünkü gerekirse daha sonra da kullanabileceğim kullanışlı birsey olmasi daha çok tercihimdi. Gayet memnunum suan.
Sevilmesebebi Fatmanaz Bye Bye London Anne Bebek Bakım Sırt Çantası termo olanını aldım indirimdeyken
Englishteacher https://www.myvalice.com.tr/my-valice-smart-bag-happy-mom-usbli-anne-bebek-bakim-ve-sirt-cantasi-mor?gclid=EAIaIQobChMIvpyh37u73wIVT8ayCh07rAIHEAAYASAAEgJ6__D_BwE Ben bu çantayı n11den aldım 120 liraya indirimli şuan sepette 150 liraya düşüyor. Farklı renk ve modelleri de var. Ben çok beğendim
Annem Fatmanaz ben en ucuz bebek marketten 50 liraya gayey buyuk kullanisli gozleri olan çanta aldim internetten yani Ama iyi ki almışım dedim baska her türlü alanda kullanilabilir fiyatta cok uygun
karamel Elaylama ben de kraft altmak istiyorum cok kaliteli geldi bana ama biraz buyuk mu yoksa buyuk olması iyi mi karar veremedim