Ayseegull35 dokuzeylüle 12. haftadan önce randevu alıp gıtmenız gerekıyor öyle takıplı olunuyor. ustunu kabul etmıyorlar
Hatice--- Ayseegull35 evet öyle söylendi bana da anca özelden muayene olup doğum yapabileceğimi söylediler
Hatice--- Oztrksadiye benim ki sezaryen olacağı için mecbur planlı olması gerekiyor normal olsaydı bende öyle yapardım 😄
Oztrksadiye Hatice--- anladım hayırlısı yeşilyurtta eskiden doğum yapan bir tanıdıgım vardı ama çok eskiden o memnun kalmıştı şuan nasıl hiç bilmiyorum
Hatice--- Oztrksadiye inşallah güzel geçer ya ilk doğumum Ankara’da oldu çok memnun kaldım burasi da umarım öyle olur sezaryen olunca insan bi tırsıyor
Oztrksadiye Hatice--- asıl sezeryandan korkma normal daha beter bende şehir hastanesinde dogum yapıcam normal 2. Neler yaşıcam hiç bilmiyorum rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Melda02 Oztrksadiye kac haftalıksınız? Bana carmsbaya gün verdiler 2.sezeryanm olucak sehir hastenesinde
Oztrksadiye Hatice--- benim normal oldugu için artık kendi nezaman gelirse oglum 39+1 de dogdu bu kız bilmiyorum artık
Hatice--- Oztrksadiye kızım da 38 de geldi bizde oğluşu bekliyoruz 😄 Sağlıkla gelsinler inşallah çok sabırsızlanıyorum