Sum_123 Arabanin otomatik olması avantaj. Çünkü stop ettirme, kalkış sorunu gibi durumlar olmayacak. Genelde ışıklar da panik oluyoruz aracı kaldırmadığımızda hemen amip beyinliler kornaya basıyor. Bizim araç manuel uzun bi süre yakın yerlere giderdim. Arabaya hakim olmak gerekir. Ben arabayı otobüs durağına bırakıp, ordan otobüse binip çarşıya giderdim. Bizim araba kapıda yatıyor eşim şirket arabası kullanıyor çünkü. Bi gün eşime dedim ben çarşıya gidiyorum arabayla. O da git dedi beni cesaretlendirdi. İyi ki de öyle yaptı. O gün bugündür aktif kullanırım ve hiç stress yapmıyorum. Ben hata yaparımda trafikte bana sataşırlar diye çekinirdim. Trafiğe bir çıktım erkekler korkunç derece de araba kullanıyor. Kaç kere kaza atlattım ve hiç biri benim suçum değildi. Hanzoların suçuydu. Bi çok kadını strese sokan araba kullanmak değil, kadın sürücü sorunlu algısı. Şimdi gayet özguvenli kullanıyorum. Bu arada bende eşimin yanında rahat sürdüğümü düşünürdüm ama insan tek başına daha rahat kullanıyor emin ol. Erkekler hep bir müdahale etme, uyarma taraftarı oluyor. O yüzden eşim varken ben kullanmıyorum arabayı. Benim ki bide panik oluyor, elini el freninde tutuyor yada direksiyona atmaya kalkiyordu😂oysa kendisi de aynı hataları yapıyordu. Bide benim eşim şirket arabasını kullanmaya alışık. Araç genelde bende olduğu için stop ettirme veya vites değiştirmede arabayı bağırtmıyordum. Ama eşim bizim arabaya benim gibi çabuk alışamadı. 😂😂😂