Glcncvrn Suzitosuzi ne kadarlık şu an? bende alsa mı daha iyi almasa mı neleri etkiliyor onu merak ediyorum çatı ağrısından bacaklarımı bile açmak istemiyorum artık yürümek daha zor her an çıkacakmış gibi geliyor
Suzitosuzi Glcncvrn benim de sata göre 39 oldu. Aynen canım çatı ağrısı vs şu dönem baya kritik uyku yok bi de bende fıtık var bacağıma vuruyor 😌
Pelus Bu geç yazdırma işini doktorlar konuştuk biz,şimdi doğum belgesini doktor internet ortamında e-imza ile düzenliyormuş,öyle olunca geç yazdırma imkansız dedi:(bizde ocak başında doğsun diye istiyoruz:(
GozdeCemre Glcncvrn ben hiç yaş Açısından düşünmüyordum açıkcası bilgilendim bu konuda 😀yani Şurda 2 3 gün için bu sene doğumlu olacak hiç aklımdan geçmezdi böle mi Konu aralıkta doğurmadığımdan da olabilir 😂😂😂
istkizannesi Glcncvrn 😊😊 ben 2 ocak doğumluyum. Her zaman avantajını yaşadım. Memur alımlarında çoğu zaman sınır şöyle olur, 31.12.90 ve sonrası mesela. 1 ocak 91 liler girerken 31 aralık doğumlulular giremez. Keza tüm okullarımda ve üniversitede ben hep sene avantajı taşıdım
Glcncvrn Dimple23 Şimdi elektronik ortamdan direk nüfusa gidiyor diye biliyorum nasıl yaptılar hangi şehirdesiniz?
Bernacancan Glcncvrn benimde 2 ocak görünüyor ama bebiş kanala indi 3 cm açıklığım var ara ara ağrılar oluyor tamamen keyfini bekliyoruz bi yandan doğsun istiyorum dayanamıyorum bi yandan da ocakta doğsun istiyorum🙈Akışına bıraktım😬
Glcncvrn Bernacancan yarın kontrole gidicem bende en son 1 cmdi açıklık ama şimdi epey aşağıda ve şu an ne durumda bilmiyorum 🙄 hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Dniz47 Glcncvrn 38+1 benimde Doğum ocağın 7sinde gözüküyor ben 2019 tutmak istiyorum isallah Ocak'ta gelir 😂😑