Glcncvrn Merhabalar 38+6 haftalık hamileyim doğum 2 ocak gözüküyor ama kafam karışık Aralık da mı gelse daha iyi yoksa Ocak da mı? Şimdi doğsa dezavantajları ne? Bu arada 2. Hamileliğim ilki normal şu an buda öyle gözüküyor ve 3 gündür karnım daha da aşağıda. Benimle aynı durum da olanlar ve bu ay da bebeği doğanlar ne düşünüyorsunuz?
Nur92 Glcncvrn benim de 2 ocak da doluyor adet sancısı gibi ağrılarım oluyor kısa süreli yarın 39 oluyorum kontrole gidicem bakalım bi belirti var mı
sevdenuur Glcncvrn bizim de tarihimiz 2 ocakti ama benim pasam sabirsiz cikti bekletmedi annesini , 23 aralikta de geldi 😍😍
Suzitosuzi Glcncvrn aynı durumdayız benim de karnım baya aşağıya düştü yürüyemiyorum bile rahatça 2 Ocak a gün aldık inşallah o zamana kadar kendi gelmez diyorum çünkü bir kaç günden bir yaş alacak
Buseamaikizlerburcu Glcncvrn bnde 39+2yim yilin sonunda gelmesin ya yas problemi oluyo hesaplanamiyo biturlu kafami ksristiriyor 30 aralik gorunuyor ama ben 1 ocakta dogsun istiyorum
Ezcez Bizimde 6 ocaga gozukuyor 38+2 yiz valla dayanamiyorum ben dogsun ocagi bekleyemicem diyorum oda girdik ocaga sayilir bakalim ne olacak ilk dogum normal gozukuyor bu gun muayne vardi ne sanci ne bisey var her hafta bos donmekten sikildim 🙄😑
Glcncvrn Ezcez benim de mide yanması kaburga ağrılarım vardı bunlar geçsin isterse 42 de gelsin diyordum çatı ağrım var şimdi ne yapıcam bilemiyorum 🤷🏼♀️
Glcncvrn Nur92 aynı gün 😊 bizde yarın kontrole gidicez bel ağrısı çatı ağrısı var sancım yok ama bakalım doktor alttan muayne edecek mi 🤔
Glcncvrn Suzitosuzi ne kadarlık şu an? bende alsa mı daha iyi almasa mı neleri etkiliyor onu merak ediyorum çatı ağrısından bacaklarımı bile açmak istemiyorum artık yürümek daha zor her an çıkacakmış gibi geliyor
Dimple23 Küçük oğlum 2 ocak seseryan tarihi aldık ama yaramaz oğlum 22 aralıkta gelmek istedi dolayısayla 200/300 gram eksik doğdu ...ama ben kimliğini ocak 2 çılattırdım okule erken gitmesin diye
Duygu_k Dimple23 ne zaman doğdu oğlunuz böyle tarih değişikliği hala mümkün mü? 🙄 27 aralıkta doğum yapacağım ama geç yazdırmak mümkünse bunu değerlendirmek isterim 😁
Glcncvrn Dimple23 Şimdi elektronik ortamdan direk nüfusa gidiyor diye biliyorum nasıl yaptılar hangi şehirdesiniz?
Balkiz Glcncvrn ocak doğumlu olması daha iyi. Bence doğumu başlatabilecek şeyler yapmayın sıkın dişinizi 1 hafta 🤭 insan sıkılıyor bazen gelsin istiyor ama bikaç gün için yılı büyük olcak.
Dimple23 Nur92 öyle ama yıl da etkili oluyo vekinin isteğine bırakılıyo 2009 lular gittiği yıl ben okuşa göndermek istemiyorum dedim 2010 lu çünkü dedim sorun çıkmadı 2010 lularla başladı okula