Dlrdilara 7+4 günlüğüz biz de ama hiçbir belirtim yok neredeyse çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu 😀 keseyi gördük iki hafta önce pazartesi de kontrole gideceğim inşallah 🙏
Minnakbiri Songulum aa ben de son adet tarihime göre 4+5 im kese görünmez diye gitmiyorum dün hcg 597ydi çünkü inşallah bi sorun olmadan ben de görürüm
Songulum Minnakbiri ben 9 gün önce öğrendim 320 çıkmıştı kantestinden 4 gün sonra gitim kese görüldü bebeyi görmek için 2 hafta sonra çağırdı
mrym32 Songulum bilemiyorum karın yağlarınıza da bağlı görülebilir görülmezse de endiselenmeyi 9. Haftada bile duyanlar var
Nissaa @Songulum Bugün doktora gittim kese görüldü 4 haftalık iki hafta sonra tekrar çağırdı bebeği görmeye 🤍
3543Zz Songulum uygulamaya göre 5+4 Perşembe doktora gittik 4 haftalık dedi ve iki kese gördü karından ultrasonda 🙏🏻
Songulum 3543Zz ay bende ikiz çok istiyorum ama bizim 4 haftalıkta 1 kese görüldü acaba sonradan çıkarmı 🤩
3543Zz Songulum evet sonradan görülebilir belki ama doktor emin olmak için 2 3 defa baktı ben şoktayım hala 😅
Emnnur Bende tüp bebekle hamileyim 6+1 iniz kalp atışını duymadım daha pazartesi Allah izin verirse duayarım inşallah
Happy-melek1997 Songulum uygulamaya göre 4+3 bizde 2 gün önce gittim doktora adet oldum sandım randevu aldım tedavi için şükür kendi kendime kaldım beta 89 çıktı kese görünmedi daha bakalım hayırlısı üstüne hasta oldum ben malesef boğazlarım kötü belirtisi de gögüs lerim şiş ağrısı çok lekelenmem vardı şükür bugün yok kesildi sanırım ama olsun hissi bile düşüncesi bile güzel 😌🌼🤲
Bir_nazenin01 6+0 gebeyim ilk gebeliğim, dr a pazartesi gideceğim ilk kontrol olarak sağ kasığımdan göbek deliğime doğru yayılan bir ağrı dolgunluk hissi var sizce normal mi
tamamdanolmuss Songulum uygulamaya göre 5+1 ama dün usgde 4+5 ti. Dün öğrendim keseyi gördük çok şükür 🥹 kalp atışını duyana kadar haftada bir yanıma gel dedi doktor. Kasık ve bel ağrısı çekiyorum regl olacakmış gibi arada giriyor böyle bir de göğüs hassasiyetim var.