Songulum Ee kızlar nasıl gidiyor belirtiler var mı keseler görüldümü ❤️biz 4+5 olduk kese görüldü 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah herşey yolunda gider bulantılar çok fazla ama hala hamile olduğuma inanamıyorum 😁
2Princess1Mom Songulum Uygulamaya göre 4+4. Birkaç gün önce ögrendim henüz doktora gitmedim. İlk kontrol 16 ocakta iple çekiyorum o günü☺️ ara ara mide bulantım oluyor, ve kasıklarımda batma oluyor 🥰
c_oztrk Songulum 6+1 olduk sata göre ama doktora gidemedim henüz 🫠 Bilecik’te yaşıyorum özel hastane yok devlete de randevu zor zaten istemiyorum doktor arıyorum yakın şehirlerden 🥺 çok merak ediyorum bebişimi ve bulantılarım çok fazla hiç halim yok sürekli yatıyorum
Epifizbezi Songulum bende bugün 4+6 günlük hamileyim hayırlı olsun 4+1 günlükken gözükmedi ultrasonda alttan muayene ettirmedim sizin karından ultrason mu :)
Songulum 2Princess1Mom biz çok erken öğrendik 2 ay evvel kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden beklemek istemedim doktora gitim kese görüldü çok şükür tam 4 haftalıktı 🥹❤️ 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar inşallah herşey yolunda gider Allah’ın izni ile
Maserzek Uygulamaya göre 4+5 acilde kan tahlili vererek öğrendim hamile olduğumu. 3 hafta sonrasına sıra aldım. Sürekli gitmemek için. Hiç bir belirtim yok çok şaşırıyorum. Acaba hamile degilmiyim diye
Songulum Maserzek herkeste farklı benim 2 ci hamileliğim ilkinde hiç belirtim yoktu şimdi çok fazla farklı olabiliyor ama bende hala hamile olduğuma inanamıyorum acaba nezaman inanıcaz 🤣
Melisinannesiii Maserzek Bnmde öyle hiç belirtim yok kanda çıktı pazartesi gitçem nasıpse çok merak edıyorum kese görünecek mii
Songulum 2Princess1Mom ben çok panik bir insanım güzel düşünmek istiyorum ama aklıma ep kötüşeyler geliyor çok ça dua ediyorum
gulsahela 5 yıl sonra yeniden bu formdayım🥰 ikinci bebeme hamileyim 4+3 üz henüz yeni öğrendik doktora gitmedim daha heyecanlıyım önümüzdeki salı gidicem nasipse🥹
yagmula 5+6 ancak çok rahat geçiyor ara ara kasıklarda ağrım var ama rahatsız etmiyor ne bulantı ne baş dönmesi hiçbiri yok 😄🩷
Songulum Epifizbezi yok Altan ulturason siz neden altan baktırmadınız ki benim 2 ci hamilelik ilkin de yine altan baktırdım bir sıkıntım olmadı Allah’a şükür