YagmurAyverdi MelteM2cck evet başladım kan ilacı, antibiyotik, ağrı kesici, vitamin bir de ameliyat izi giderici yazdı dr
MelteM2cck YagmurAyverdi çok iyi. Düzenli kullan hepsini. Gün geçtikçe ağrıların hafiflicek. İlk dogumumda 10 günde tamamen geçmişti benim. 22 günlükken 100 kişilik bebek mevlidi okuttum. Antibiyotik ve ağrı kesici özellikle çok fayda ediyor
umaydurununannesi YagmurAyverdi bende dogum yapalı 8 gun oldu ara ara batmalar az agrı oluyo sık sık tuvalete gıt ben hala hıssetmıyorım gıdıyorum catlıcakmısım sankı o zaman daha cok agrıyo dıkıs yerım
YagmurAyverdi Whopper aynen bu halk aradında normal doğum sonrası yapılıyomuş da sezeryandan sonra yapan var mı diye merak ettim
MelteM2cck YagmurAyverdi olur inşallah merak etmeyin. Bende 2.dogumumu yapicam 11 gunum kaldı ilk dogumumdaki gibi çabuk toparlanırım diye dua ediyorum şimdiden
MelteM2cck YagmurAyverdi dikiş yerlerinizi uzun yıllar hissetmezsiniz kesi olduğu için his kaybı oluyor malesef. İlk dogumumu 8 sene önce yaptım ilk 2 sene his yok sonra sonra mini mini his oluyo yinede çok degil
Merve-betul YagmurAyverdi 1 2 hafta suruyo canım bende iki buçuk hafta olacak nerdeyse iyiyim çok şükür ilk bir jafta zor geçiyo sonra toparlaniyosun yavaş yavaş ne kadar azmedersen o kadar hızlı iyilesiyosun
YagmurAyverdi Merve-betul peki wc ye büyük çiş için hemen çıkabildiniz mi ? Afedersiniz sordum ama sağlık sonuçta
Merve-betul YagmurAyverdi estafurullah hayır zaten acidan pek yapamiyosun ama ilk gazın çok önemliymiş yoksa fitil takicaz demişti doktor biraz karnımı tutup zorla yapmıştım gazimi idrarımı yapabiliyodum ama tuvaleete bikacgun sonra cikabildim eve geldiğim gün yada sonraki gün olması lazım
gncglozclk YagmurAyverdi 1 ay oldu 1 aydır ayaktayım yatmadım bende ama zordu agrın oluyor ister istemez
Sarina98 Polatalemdar özelde, yurtdışında devletde çok ayrımcılık yapılıyor bir de özelde (çocuk hastanelerinde) bile insanların milliyetine göre değer veriliyor. ama dr ailevi tanıdık olduğundan dolayı özele gitmem gerekti. özelde doğurdum