Babe2 Snem33 82 kiloyla hamile kalmistim 105 kilo doguma gittim 😀 bemce kiloyla alakali degil genel saglik durumunuzla alakali
1cocuklumom YagmurAyverdi bende bugün oldum ilkinde daha iyiydim Şuanda o kadar mükemmel değilim ama şükür diyorum inşallah en fazla 4 5 gün sürer
Polatalemdar YagmurAyverdi evet kesinlikle erken yani o acıları çeken bilir Rabbim kolaylık versin ya
Lutfiye20 YagmurAyverdi ili gun toparlandım ama bende omuz ve boyun ağrısı olduğu için 3 gün uyuyamadı o geçince ayaktaydim
Sarina98 Polatalemdar inanın öyleydi, koronanın yeni bittiği dönemler, eşimide odaya almıyordular ne de kendileri yardım etmiyordu. hatırladıkca sanki yaşıyorum o günleri. şuan 2ye hamileyim
YagmurAyverdi Sarina98 çok zor olmuş gerçekten. Karnınızı sarma muhabbetini duydunuz mu ya da yaptınız mı rahim küçüksün göbek kalmasın diye yapılıyormuş
Sarina98 Polatalemdar özelde, yurtdışında devletde çok ayrımcılık yapılıyor bir de özelde (çocuk hastanelerinde) bile insanların milliyetine göre değer veriliyor. ama dr ailevi tanıdık olduğundan dolayı özele gitmem gerekti. özelde doğurdum
Whopper Dün sezaryen oldum bugün 2. Günüm kendim kalkıp kendi işimi hallediyorum bebeğe bakıp yardımcı oluyorlar onun dışında iyiyim bol bol yürümeniz lazım yatarak toparlanamazsınız ilk gün çok yürüdüm acıya acıya o yüzden 2. Gün toparlandım ben
YagmurAyverdi Whopper wc ye gidiyorum koridorda yürüyorum bebekle ilgileniyorum ama altını falan eşim ya da annem değiştiriyor. Eğilmekte dün zorlanıyordum bugün 3. Günüm koridorum küçük ama 2 kere gittim geldim. Çok narin değilim ama gene de kalkamadım diğer işlere. Rengim gitti kalktığımda dün
YagmurAyverdi Whopper bu karın sarma muhabbeti varmış denediniz mi normal doğumda yapılıyomuş ama sezeryanda da yapılıyor mu?
YagmurAyverdi busaslan teşekkür eder Babe2 anladım ama çok iyi olsam bile ev de süpürmem. Neden dikişlerinizi patlatma riskini göze aldınız ki? Evet kendi işimi yapmak güzel, bebekle vakit geçirmek yürüyüş yapmak güzel ama temizlik benlik değil
Sarina98 YagmurAyverdi hiç birinin faydası olmamıştı, korse, karın sarma ve s. diyet + spor, ekmek gibi şeyler tüketmemek. çok kilo verdirmişti
Ceviz6550 YagmurAyverdi bunyeden bünyeye değişiyor ben 4_5 günde toparlamistim yani ameliyat acısı oluyordu ama rahatsız edecek gibi değildi rahat yürüyordum hayırlı olsun bu arada bebeğiniz saglikla büyütün🌸
MelteM2cck YagmurAyverdi antibiyotik ve ağrı kesici verdiler mi sana eve çıkınca kullanmaya başlıyorsun
YagmurAyverdi MelteM2cck evet başladım kan ilacı, antibiyotik, ağrı kesici, vitamin bir de ameliyat izi giderici yazdı dr
YagmurAyverdi Whopper aynen bu halk aradında normal doğum sonrası yapılıyomuş da sezeryandan sonra yapan var mı diye merak ettim
Barlas28 YagmurAyverdi Ben de üç gün öncesi sezeryan oldum gerçekten ara sıra giren o dalga dalga Gaz sancısı düz Yatamamak oturduğun yerden kalkmak çok zor oluyor