Hazall23 Der_yaM çoğul gebeliklerde tam hafta dolmuyor zaten canım. Gelişim o tarz bebeklerde farklı ilerlediği için. Şimdi ki gebeliğinde de bizim gibi oluyordur muhtemelen. Çok ciddi kasılma hissedersen tabiki nstye bağlanmanda fayda olacaktır.
Der_yaM Hazall23 ikinci gebelik ve tek gebeliği bilmiyorum ilerleyen günlerde olursa giderim doktora 🌹
nazlibuse92 Hazall23 hahahahah 😜😅😂 şükürler olsun tabi annesi sağlıklı olsunlarda bunları yaşamaya razıyız valla. Ben riskli durumdayım birde herseye rağmen şükürler olsun isterse içerde halay ceksin devamlı hic problem değil sağlıkla gelsin aklı basında olsun yeter🤲🏻🧿🥰
Hazall23 nazlibuse92 amiiiin canım. Tek duamız bu valla. İnşallah sağlıkla alacağız kucağımıza 🥰🥰❤️❤️
Gyulche Hazall23 bende bu durumdayim gunduzleri iyi aksamlari noluyor anlamiyorum 26 haftama girdim simdi aya kalktikca karnimda sertlik agirlik hisediyorum yatarkende midem rahatsiz bazen agriyir gaz sancilarim cok oluyor
Hazall23 Gyulche büyümeye hızla başladı,hazımsızlık normal. Hepimiz aynılarını yaşıyoruz canım. Hareket etmeye çalış akam yürüşü vs.
Hazall23 Gyulche evet evet bundan bahsettim bende. Sertlik baya göğüsümün altına kadar çıkıyor hemde. Uzanında hafif azalıyor ama kalkınca yine aynı. Sabahları uyandığınızda birşey yoksa panik yapmayın.
Suhiss Hazall23 gaz siskinligi o sanırım ben aradaki farki anlamiyordm ilk ama sonra gozlemledim hep yemekten bir sure sonra oluyordu
Bernush Hazall23 21+4 teyim, akşam yemeğinden sonra bende de çok şişkinlik oluyor. Oturup kalkarken zorlanıyorum. Gece yatınca sağa sola dönerken hafif ağrı gibi oluyor. Burda okuyunca demekki herkes yaşıyor dedim, iyi geldi.