mrvcermeli Dilan_55 hemde cok doğru kendi sancım geldi 7 cm açılmam vardı hemen doğum yaptım kesmediler çok az dikiş attılar az birşey yırtılmam oldu oda çocuk zor cikti benim kilolu doğdu çünkü
Mervekaram22 Ozoooo Kbradmrdg Edos123 tugbauralcayiroglu bu sezeryan olan anneler sizde sezeryan da ishal oldunuz mu ? Ucarbabyy Ay3 Sbealyihnan mrvcermeli Dilan_55 mrvcermeli
Dilan_55 mrvcermeli ya inşallah benimde öyle olur ilk dogumum da evde zorlanmadan çektim sancıyı hastaneye gittikten 3 saat sonra doğdu kızım rahattım yani 2 3 dikisim var okadar inşallah bunda daha da kolay olur ♥️
Sbealyihnan Edos123 şehir hastanesinde 39. Haftada yaptı bende korkuyordum çatı muayenesinden ama acımadı beklediğim gibi değildi yani saniyelik sürdü
Snem33 Ucarbabyy kilonuz kaçtı acaba zayıf olan kişilerin sezeryan dan sonra hemen toparlandığı söyleniyor bende sezeryan istiyorum
Melike_4949 Sbealyihnan valla bebek nasıl gelmek isterse öyle oluyor bende normal doğum istiyordum ama sezeryan oldum hayırlısı buymuş demekki diyorum korkmayın