Sbealyihnan Arkadaşlar 39+3’üm normal doğumdan biraz korkuyorum çok hatta ama eşime falan belli etmiyorum. Normal doğum ve sezeryanın artı veya eksileri neler? Birde normal doğumdan sonra vajina eski haline döner mi? Ben normal doğumdan sonra aynadan asla bakamam çünkü korkarım. Bugün doktorum sancıların başlamış dedi çatı muayenesi yaptı ama açılmam yokmuş.
Yagizinannesi_ Sbealyihnan Doktorun işinde iyiyse kendine güveniyorsan kesisiz doğum bile yapabilirsin ıkınma hissibi yönetebilirsen bunu düşününce normal dogum daha iyi geliyor bana belki bir iki dikişle yada hiç dikişsiz yapılabilir
Edos123 Sbealyihnan bende korkuyorum bazıları işte mesane sarkması vajina bollaşması falan yazmış onun içinde tekrar ameliyat olmak gerekiyormuş aklımı karıştırıyor bu konu 😞 birde balıkesirde yaşıyorum bir devlet hastanesi bir tane özel hastane var devlet hastanesinde de bir sorun olmadan sezeryana almıyormuslar
Ozoooo Sbealyihnan sezeryan oldum memnun kaldım ama sezeryan ol demem herşeyin normali doğalı güzeldir ama olmayınca da olmuyor bazen sezeryan yapılınca da anne olunuyor nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin ✨
tugbauralcayiroglu Sbealyihnan 1 hafta oldu sezaryen doğum yapalı , ilk çocuğumda sezaryen olmuştu bu normal olsun diye çok uğraştım suni sancı bile çektim ama olmayınca olmuyor işte sağlıksal bir problem yoksa normal doğumdan korkmayın inanın kendinize ve vücudunuzun mucizesine Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin
Sbealyihnan Edos123 Alaatin kaçara gidiyorum birde şehir hastanesinde Emel ateşe gidiyordum. Emel hanım izne ayrılmış Şans Hanıma gittim bugün kontrole
Kbradmrdg Edos123 korkutma kendini 2019 da normal doğum yaptım bu dediklerinin hiçbiri olmadı şuan 37 haftalık 2. Çocuğuma hamileyim Rabbim yine normali nasip etsin
Edos123 Sbealyihnan aaa bende Alaaddin beye gidiyorum emel hanıma gidiyordum şehir hastanesinde ama sonra Şahin cılıza geçtim
Mervekaram22 Ozoooo Kbradmrdg Edos123 tugbauralcayiroglu bu sezeryan olan anneler sizde sezeryan da ishal oldunuz mu ? Ucarbabyy Ay3 Sbealyihnan mrvcermeli Dilan_55 mrvcermeli
Edos123 Kbradmrdg yaa gerçekten mi böyle diyenleri duyunca cesaretleniyorum çok duydum çünkü rahim toparlanmıyor eskisi gibi olmuyor mesane sorunu oluyor diye idrar kaçırma vb
Edos123 Sbealyihnan 29 haftalık olduk. Evet geçen sorduğumuz da öyle dedi Sevgi hastanesi çok pahalı geldi ama mecbur kalırsak yapacak birsey yok geçen doktora gittim biri 39+3 sancısı varmış az az çatın dar demişler doktor hiç umursamadı normal muayene etti bitirdi korkuyorum o yüzden
Ucarbabyy Sbealyihnan isteyerek sezeryan oldum iyiki diyorum iki günde ayağa kalktım hemen çok rahattı normal doğumdan korkmuyor da insan yapamazsam bebeğe birşey olursa duygusu daha ağır basıyor
Snem33 Ucarbabyy kilonuz kaçtı acaba zayıf olan kişilerin sezeryan dan sonra hemen toparlandığı söyleniyor bende sezeryan istiyorum
Ay3 Sbealyihnan 37+3 um ayni kararsizligi yaşıyorum, akşamları bunaliyorum, kan verirken bile korkarim ,normal yaparsam devlet sezeryan istersem ozele gitmem gerek, cok kararsizim😪
Edos123 Sbealyihnan yani şöyle umursamadı dediğim işte zorlanırsan sezeryan olur dalan demedi hiç Şahin bey normal muayene ettti gönderdi
Sbealyihnan Edos123 şehir hastanesi beni korkutuyor bugün şehirdeki bir doktor çatı muayenesi yaptı ama korktum. Alaattin beyde sezeryan mı olsam diye eşimi darlıyorum korkuyorum biraz normalden
mrvcermeli Sbealyihnan iki kere üst üste hamile kaldım ve ikisini de normal doğum yaptım birni 2022 de yaptım birini de 2023 de yaptım kızım 14 aylık oğlum da 4 aylık oldu iyiki normal doğum yapmışım korkulacak birşey yok çocuk size ne zaman yada nasıl doğum yapacağınızı söylüyor zaten
Dilan_55 Sbealyihnan kötü yanlarını getirme aklına 5 yıl önce yaptım ilk normal dogumumu daha 20 yaşındaydım normal şartlarda hasta olduğumda kalçadan igne bile vurulamam korkudan panikten doğum olunca Allah herseyin yolunu acıyor sabrını veriyor şimdi 38 haftalık ikinciye hamileyim gene normal doğum bekliyorum herhangi bi vajina genişlemesi vs hiç bi sıkıntı da yaşamadım 40ım çıkıp ilişkiye girerken ilk geceki bi acı hissettim dar olduğu için o bollaşma genişleme vs 3 4 normal doğum ve evde doktorsuz doğum yapanlar için doktor zaten doğum da kestiği yeri yada yırtılan yeri aynı dikiyor merak etme tani sezaryen da bi doğum türü ama zor da kalmadıkça herseyin normali daha güzel
mrvcermeli Dilan_55 hemde cok doğru kendi sancım geldi 7 cm açılmam vardı hemen doğum yaptım kesmediler çok az dikiş attılar az birşey yırtılmam oldu oda çocuk zor cikti benim kilolu doğdu çünkü