Leyla39 Nill_ 25+0 olduk bugün Mayıs 15 gibi görünüyor bakalım. İkinci gebelikten ötürü ikide oğlan olduğu için ilkinin eşyaları mevcut 🎁. Şimdilik 11 hastane çıkışı ve 10 tane zıbın aldım 💐😊😍🥰😊😊
Boncukk123 Nill_ kıyafet aldım şimdilik ☺️ Bir kac takım yenıdogan alınca daha kıyafet düşünmüyorum almayı. Onun dışında bebek arabası yatağı ana kucağı vs bunları almadım henüz bir de bakım ürünleri son kullanma tarihleri cok yakın olduğu icin en son onları almayı düşünüyorum nasib olursa hepımız saglıkla kolaylıkla zamanında kucağımıza alalım ☺️🌸
Ayseazsoyler Nill_ Biz bebek arabası,puset,park yatak, dandini, mama sandalyesi , gardrop , şifonyer , küvet (maşrapa,kova) bir kaç zıbın bir kaç takım aldık büyükler bitti diyoruz gerisini de yavaş yavaş alırız inşallah sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz 🤲🏻
Kubrakubra122 Bebek arabası puset Hamak beşik Salıncak Akülü araba 2 tane 11 li set hastane çıkışı Avent 2 biberon 2 emzik Bez ıslak mendil Dalin şampuan Biberon yıkama jeli 5 tane battaniye Şuan aklıma gelenler bunlar. Bunları kayınvalidem ve kayınpederim aldı. Babynest seti ve isimli hastane çıkışı seti yaptırıcam birdahaki ay. Kıyafetleri de mart nisan gibi alıcam şuan erken olduğunu düşünüyorum
Emineacr Yeni doğan [ ] 8 takım [ ] 1 kısa kollu badi [ ] 3 askılı badi [ ] 7 uzun kollu tulum [ ] 2 çorap 3 Aylık [ ] 4 askılı badi [ ] 1 kısa kollu badi [ ] 1 uzun kollu badi [ ] 4 takım [ ] 1 elbise [ ] 2 alt [ ] 1 Hırka [ ] 3 kısa kollu tulum [ ] 5 uzun kollu tulum 6 aylık [ ] 2 takım [ ] 2 uzun kollu badi [ ] 2 tulum [ ] 1 alt [ ] 7 çorap [ ] 2 elbise Oda takımı Banyo seti Tokalar Anne yanı
Nill_ Ssshhrr bebek bakım ürünleri neler markası ile beraber yzarmısın belki benimde unuttuklarım vardır
Ssshhrr Nill_ onları set halinde aldım toplu tek bir paket şeklinde içinde tırnak makası bebek fırsçalı ve konak tarağı termo metresi burun aspiratörü tırnak makası da var wee marka almıştım
Bernadereci Kızlar bol bol bez ve ıslak mendil aldım bütün kıyafetleri hastane çıkışları alındı anne yanı beşiği ve büyük beşiği alındı nevresim yorgan alındı gardırop bebek arabası falan kaldı onlarıda önümüzdeki ay alıcaz inşallah