Hzlhazal Drysvrucr 33+3 te 3 kilo dedi doktor 40 haftayı beklerse kaç kilo doğucak korkuyorum büyük ihtimalle ben sezaryen olacağım
Unzile31 Drysvrucr benim bebeğime dw iri bebek falan demişlerdi 3200 doğdu hatta Dr 38 da alalım falan demişti ben normal doğumu bekleyim 39 da dogurdum 38.haftada 3600 dedikleri bebek 39 da 3200 olarak doğdu yani
Drysvrucr Dilan_55 olabilir ama kafası çıktıktan sonra gerisi su gibi zaten Unzile31 ultrasonda 500 gr - veya + çıkabilir diye söyledi doktorum. Ama pek altını görmeyiz de dedi
Dilan_55 Drysvrucr kilodan kaynaklı değilde karın 2 hafta önde olduğu için doğum zor olur demiştir belki çünkü benimde 38 haftada 3500dü hiç bisey demedi doktorum
Duygumommy Drysvrucr merhabalar sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almanızı dilerim, belki çok özel olacak ama acaba nişan dediğiniz direkt kanama gibi miydi? Benim de bugün hafif kahverengine dönük akıntı gibi geldi emin olamadım 37+3 teyim🤰🏽
Drysvrucr sevalg 35 de benim normaldi sanırım ne olduysa bu bir haftada oldu. Duygumommy ben açıklık muayenesinden sonra gördüm. Nişan diye tanımlıyorum ama olmayabilir de belki. Çok yapışkan şeffaf bir şeyle beraber tırnak kadar da kahverengi bir şey gördüm
sevalg Drysvrucr Merhaba. Benimde 35.haftada 3 kilo kadardı. Doktorumuz kilo alımı iyi dedi ama sanki biraz fazla gibi geldi bana da. 38-40 a kadar bu hızla alırsa 😄
Drysvrucr Deryalina- 2cm açıklığıma güveniyorum ben de belki hızlı gelişir doğum. Zaten şunun şurasında 10 gün kaldı az daha dayanalım 😇
Merveeecc Caca20 siz peki.zayifmisiniz yada eşiniz ve doğdunuz da nasilmişsiniz genetik te çok etkiliyor
Merveeecc Caca20 genetik olabilir sağlığı yerinde olsun da kilo önemli değil emin ol hiç.takma kafana