MMB Minnosunannesii doktoruma sormadım ama normal 1800 sezeryan 2.300 diye biliyorum ve doktorumdan çok memnunum sadece erken doğum olursa diye başka bir hastane arayisindayim. Muayene ücreti de 65 TL ayda bir gidiyorum
MMB aaasenaaa 28 haftalığım bundan sonra paket olmaz sanırım sadece doğum olsa hangi hastaneyi tercih ederim karar veremedim
aaasenaaa MMB eğer doktorunuzla birlikte girecekseniz doğuma akay olabilir ama girmeyecekseniz etlik lokman hekimi önermem
Kosem983 MMB evet etlik lokman hekim aradginizda telefonda veriyorlar zaten bilgiyi ben aramistim yine detay icin araya bilirsiniz 19 mayis hastanesindemi muane 65 tl elikde 95 bende orayi bi deneyim
Ytugcek Biz geçen hafta sorduk Güven 3300, Acıbadem 3500 lü bişey( ek tahlillerden ücret alıyorlar), TOBB 3200(tamamlayıcı sağlık sigortalı fiyatı), Lösante de doktorunuza sorun ona veriyorsunuz direk dedi. Daha doktorumuzla konuşmadık
Gulnuripeksoylu Ben hamile kalmadan önce özel sağlık sigortası yaptırmıştım 10 muayene hakkı var ama ben çok sık gittiğim için yetmez diye aralardada doktorun muaynehanesine gidiyorum hastanem medical park doktorumda aylin ayrım aker çok iyi bi doktor memnunum her dakika ulaşabiliyorum bu benim için çok önemli . Hastane olarakta tavsiye ederim çok ilgili ve güzel bi hastane.
Emell Gulnuripeksoylu aylin hocada ozel saglik sigortasi gecerli mii? Bende bi ondan elektrik alamadim yaa.pinar hocaya gidiyorum
Gulnuripeksoylu Emell normalde geçerli değilmiş galiba ama ben uzun zamandır hastasıyım zaten herhangi bi kan tahlilinde testlerde falan hastaneye gidicem normalde muayenehanesine gidicem. Bilmiyorum benimde en içim ısınan doktor içini rahatlatan bi uslubü var
Emell Gulnuripeksoylu hic yuzyuze gorusmedim.hakkini yemeyim.karar verme asamasinda instagramdan baktim ve bi isinamadim.tamamen on yargi.sonra pinar hanimla gorustum cok memnunumndediginiz gibi hemen telefonlarima vesaire doner gece gunduz farketmeksizin.cok sempatik ve beni fazlaca rahatlatiyo. Memnunum
Gulnuripeksoylu Emell kafanıza yatan doktoru bulmanız ne güzel inşallah sonuna kadar memnun kalırız ❤️ Buarada sizin kaç haftalıktı?
Emell Birhanim canim mesela sincan koruda paket 3800 sanirim bu civardi. Cukursmbar koruda 6 kusur.baya fark ediyo semtten bile