MMB Ankara Özel hastane sadece doğum fiyat bilginiz varmı acaba 28. Hastalığım. Doğum anında özel hastaneye gitcem fiyatlar nedir
Hknbsr MMB canım bunu arayıp bilgi almalısın bence. Biz ne desek olmaz çoğu kişi doğum paketi anlaşmalı yada ozel saglik sigortali. Herkese farklı fiyat çıkmış olur muhtemelen.
Pelus Özel hastanelerin hepsinde 1 ocaktan itibaren zam gelecekmiş,karar verebilirseniz o zamana kadar fiyat sabitletin. Ben bile Memorial gidiyorum 2 kere zam yemişim,bana verilen fiyattan olması için hasta yatışla görüşücem 😕😕
MMB Eminer ben özel 19 Mayıs Hastanesi'ne gidiyorum ama doktorum 37 den önce olursa doğum alamiyoruz dediler oyuzden başka hastane de ariyorum. Yoksa oradan memnunum
Eminer MMB ben gittigim hastaneden degil ama doktorumdan cok memnunum sırf o doktor icin gidiyorum oraya arastirdim cok kisiden duydum doktoru ve gercekten memnun kaldim ama dogumu esim orda yapmami istemiyor oyuzden bende arastirma icindeyim
Minnosunannesii Ben kontrollere 29 mayısa gidiyorum fakat sadece sezeryan aldıkları icin hastane arayısındayım. 19 mayısa fiyat sordunmu canım
MMB Minnosunannesii doktoruma sormadım ama normal 1800 sezeryan 2.300 diye biliyorum ve doktorumdan çok memnunum sadece erken doğum olursa diye başka bir hastane arayisindayim. Muayene ücreti de 65 TL ayda bir gidiyorum
aaasenaaa Ben önermem sadece doğum için özele gitmenizi eğer durumunuz el veriyorsa doğum paketi alabilirsiniz çünkü hem sürekliliği kontrolü olan bi doğumunuz olmuş olur hem de hamilelik sürecinizle alakalı daha rahat etmiş olursunuz, tüm bilgilerinizin tek bir doktorda bulunması daha iyi bence diğer türlü daha pahalı oluyor hamileliğiniz boyunca tüm tetkiklerinizi epidüral spinal sezeryan ve normal doğum fark etmeksizin paketin içinde oluyor daha karlı geliyor bana
MMB aaasenaaa 28 haftalığım bundan sonra paket olmaz sanırım sadece doğum olsa hangi hastaneyi tercih ederim karar veremedim