Beyzab95 A12_S07 3150 gr 🥲 doktor en son ki gebesinde 50gr yanılmış sadece büyük ihtimalle bu kilolarda doğar 🥹
3438FG Gulays Bizim burada Migros yok. Trendyoldan falan getirtsem olur mu? Ne diye aratmam gerekiyor
Gulays Beyzab95 benle aranda bir gün var sadece aslında bebek hemşiresi arkadaşım bana rezene önerdi ama sadece rezene bulamadım lactamil aldım migrostan
nrumeysa Ay benim de 15 şubata gün verildi 39+4 olmuş olcam, bebeğimin hem kafası büyük hemde çatım dar o yüzden öyle karar verildi o arada doğmaz inşallah bi tık sezeryan korkutuyo haliyle sezeryan yapanlar epidural mı daha iyi spinal mi sizce hangisi ?
Gulays 3438FG lactamil emziren anne çayı rezene kuşburnu bir kaç meyve daha vardı içinde şuan ezberimde değil cnm
Busra221 Beyzab95 selam seni plasentadan ötürü biliyorum. Neden sezeryan tercih ettin normal değil merak ettim
Beyzab95 Busra221 hayır maalesef çatı muayenesi ve açıklık muayenesi yaptıramıyorum 😢 normalde alttan çok rahat muayene oluyorum ama bunları yaptıramadım bakamıyor bile bir süre sonra çıkarmasını istiyorum 😭