Cicek1 suyum geldi gittik ebe suyumun geldiğinden emin olduktan sonra yatısımı yaptı artık suyun gelmiş eve göndermeyiz malesef dedi saat 4 gibiydi bu olaylar yaşanırken yemek yiyin dinlenin dedi yemek yedik ben hatta o kadar iyiydim ki balon falan sisirdim oda süslemesi için 😂😂 nstde hafif sancım çıkıyordu ama hissetmiyordum sonrasında tekrar nst çekinmeye gittiğimde dogumhanede doğumu cok yakın birisi vardı ve açıkçası onun bağırmaları beni cok korkuttu beni hemen uzaklaştırdılar ama duymuştum bi kere yani ondan sonra süreç benim icin iyi gitmedi normalde çatı muayenesini falan rahat yaptırırken sonradan sonraya korkmaya kendimi kasmaya başladım gece 3 gibi alttan acılma icin bi şey koydular suni sancı icin iste yavaştan sancılarım başladı ebe yine uyuyun ilk Dogum dedi bize ben tabiki de uyuyamadım o anki stresten sonrasında baktım yolun basında böyleyim süreci yönetemicem sezeryan olmak istiyorum dedim ebe tekrar açıklık kontrol etti saatlerdir yalnızca 2 cm e gelmiştim dediğim gibi süreci yönetemediğim icin istemiyorum dedim sonra mesai dışı olduğu icin biraz bekledik ekip toplandı Recep hoca zaten gece boyu nstlerimi falan kontrol ediyordu telefon üzerinden saat sabah 7 7 buçuk gibi hazırdı her her 7.45te girdim 8de bebisim doğdu :) dogunca Recep hoca bana bebegin boynunu yan sokmus yüksek ihtimalle normal doguramazmıssın zaten dedi orda nedense bi rahatladım 😂😂 ama dediğim gibi sezeryan olmayı ben istedim iki tarafın ekibi de cok iyi insanlardı ama o konuda içiniz rahat olsun