Cicek1 Alaska97 evet canım çok rahat ama bazende insan korkuyor acaba başka doktorada görünsem mi diyw
Alaska97 Cicek1 içinizi rahatlatacaksa neden olmasın :) ben 12. Haftama kadar Siirt’te değildim baya farklı doktora muayene oldum 12den sonra Recep hocaya başladım ondan diğer doktorlarla kıyaslama sansım oldu
Miraykader Aysebayrak TM cnm pazartesi gidecem bakalım nediyor burda aktif olalım yada istersen istağramdada konuşa biliriz hesabımı yazayim istersen birbirimize tecrübe ediniriz olmazmı
Aysebayrak Miraykader ikiside olur benim icin instagram paylasmak kabul ediliyormu bu uygulamada bilmiyorumda, sorun olmuyorsa paylasabilirsin eklerim bende 😊
Alaska97 Cicek1 merhabalar geçtiğimiz persembe muayneye gittim ancak herhangi bir doğum belirtim yoktu ondan konuşmadık pek nst çekindim döndüm o yüzden henüz tanışmadım
Aabbccc İsmet hoca nasıl kızlar bende onun çok iyi olduğunu duydum gerçi Ahmet hocayada Recep hocaya İsmet hocaya gittim ben😌
Cicek1 Aabbccc canım iyi şeyler duymadım ben pek önceden iyi olduğunu şuan ise para için sürekli yanlış teşhisler koyduğunu sürekli en ufak şeyde ameliyata alıyormuş o yüzden pek güvenemiyorum ona
Cicek1 Aabbccc evet önceden öyleymiş canım ama bana kimse önermedi tabi herkes için değişebiliyormuş canım
Aabbccc Cicek1 tabiki öyle canım ben Recep hocanın yanında aşılama yaptım hiç memnun kalmadım İsmet hocada yaptım daha ilgiliydi ama ikiside negatif sonuç olarak
Cicek1 Aabbccc ya zaten canım siirtte aşılama yapma canım laboratuvar olarak pek uggun değil maalesef canım recep hocada bana demişti
Aabbccc Cicek1 2 kez yaptım maalesef birini hayat hastanesinde birini ibni Sina da yaptım ikiside negatif canım şuan tüp bebek tedavisi görüyorum transfer oldum🥰