Asdf123 Şuan başka şehirdeyim ve doğumum ıspartada olacak sezeryan olarak iyi dediğiniz doktor var mı birde odalar kaç kişilik kafam çok karışık
Denizdemiralay Asdf123 odaları bilmiyorum ama benim doktorum baran özhan baykal tavsiye ederim çok ilgili bir doktor
Asdf123 Serifeeed dr hüseyin özyurtu önerdiler sanırım oda durumuna göreymiş tek veya iki kişilik ama tam bir sonuç alamadım
Serifeeed Asdf123 ben Asdf123 şansa sanırım tek oda olayı da sezeryan süreci nasıl acaba genel anestezi mi yoksa spinal mi yapıyorlar nebiliyim bende kafamda çok soru var gün veriyorlar biz öylemi gidiyoruz yoksa şansa mı gidiyoruz kimse doğum yapmamış herhalde 😬
Asdf123 Serifeeed ay valla ya yazanda olmamış bende 32 haftadan sonra gelicem daha çok var ama kafamda bir sürü soru var
Serifeeed Asdf123 ben haftaya detaylıya gidicem bakalım havvana hanımada ayrıca randevu aldım olmadı sorucam süreci eğer bilgi alırsam sizede bildireyim
Serifeeed Asdf123 merhaba odayı sormayı unuttum bilgilendireyim dedim sezeryanı sordum oda gün veriyoruz eğer aksi durum olmazsa kendileri giriyormuş atıyorum doktor yok vs yatış yapılıyor o gün kim nöbetçi ise o doktor ameliyat ediyor dedi