Seymakpinar minibebisim merhaba. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün❤️ benimde doktorum Zeynep hanım çarşamba günü çatı muayenesinde bana da kemik yapın normal doğuma uygun dedi tedirginliğimi aldı resmen. Size farklı bi soru sormak istiyorum detaylı cevaplarsanız çok sevinirim🙏🏻❤️ Sancı süresinde ebelerin yaklaşımı nasıldı? Memnun kaldınız mı? Yine doğumdan sonra hastaneden hemşirelerden herhangi bir şikayetiniz oldu mu öneriniz var mı?
minibebisim Seymakpinar ebelerim çok iyiydi bana prenses gibi yaklaştılar ben de onlara öyle sevecen davrandım 🥰 sancı anında elle açıklık kontrolü yapıyolar kendinizi kasmazsanız her şey akışına uygun ilerleyecektir 💖 hemşirelerle ilgili de sorun yaşamadım sadece yatış birimiyle sorun yaşadım o kadar ☺️
Melekabdullah minibebisim eger bu ilk dogumsaki oyle sanirim ikinci dogumunuzu daha kolay dusunun benim ilk dogumum cok sancili olmustu ama ikici dogumum kimin duasini aldiysam sancisiz dogumdu sadce adet agrisi gibi bir agri cektim 8 bck gibi doktara gidip 10bck gibi kizimi kucagima almistim doguma girene kadr milletle goruntulu konusmustum hemsirem gelip gidip bana guluyodu🥰
minibebisim Melekabdullah ayyy inşallah öyle olur benim de 🥲 ikinci çocuk için 3-4 sene ara vermeyi düşünüyorum ne zaman hazır olursak o zaman inşallah ama doktorum da aynısını söyledi 2.yi hemen yap kolayca doğar diyo 🤣
1prensesannesi__ minibebisim o iyi iste ama benim dogum rüya gibiydi insAllah aynisi nasip olsun sen lohusasin dualarin kabul olur bize de dua et kolay dogum olsun asko 😘😘
minibebisim Bibebek evet medipolde doğumum oldu, gerçekten ekip çok önemliymiş hepsinden Allah razı olsun
Seymakpinar minibebisim çatı muayenesinde de sıkıntı acı yaşamamıştım o konuyu çok takmıyorum açıkçası. Zeynep hanım açıklık yok yumuşama var ama 40 a kadar geleceğini sanmıyorum dedi bakalım ne zaman gelecek
Melekabdullah minibebisim aynen arasi cok olursa oyle olmaz deniliyo ama iki kizimin arasi 4bck seneydi
minibebisim Seymakpinar zeynep hanımın tavsiyelerini dinleyin bence hurma ananas ilişki perine masajı yürüyüş hepsini yapabilirsiniz 🤗 kontrol esnasında kendisi de masaj yapıp açılmaya destek oluyodu benim öyle öyle kolay açıldı bence
Seymakpinar minibebisim hurma ve ananas yiyorum tavsiyesiyle. Perine masajını ne sıklıkla yaptınız siz? Ben henüz 2 defa yaptım haftada kaç kere yapmam gerekiyor diye sormayı unuttum
minibebisim Seymakpinar ben perine masajı yapamadım onun yerine sık sık ilişkiye girdim, günlük 5 dk yapılması gerekiyo diye biliyorum
TugbaOmerCucuk minibebisim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah ilk kez gerçekten bi pozitif bi hikaye okudum 😁 herkes aynıymış gibi söyle kestiler böyle bictiler yok şöyle süründüm hikayesi bekleyerek okudum yalan yok😁
Hesenzade_f_g minibebisim minibebisim cok yavaşmi yapilmali? 37 haftadaym. Doktorum iliski olmasin dedi suyum gele bilirmis. Bebeyin kilosu 3600.
Sinemm13 minibebisim kaçıncı haftada iliskiye girmeye başladınız bilgi verir misiniz kaçıncı haftada başlamak lazim
EEEEEEEEL minibebisim hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütsün inşaallah. Hani gebelikte kanamam oldu demişsin onu biraz açar mısın?
minibebisim EEEEEEEEL teşekkür ederimm, benim 5.haftada 11.haftada ve 26.haftada kanamalarım oldu. İlki yerleşme dediler, diğer ikisi enfeksiyon olabilir dediler. Hepsinde kanamam peçeteye silince gelecek şekildeydi ped dolduran bi kanama değildi çok şükür