Edalainen Pamuk7 40 normal aslında 41-42 daha sabır gerektiriyor ama o da normal yani bence çok erken olmasına gerek yok 🤗 Ben yurtıdısında yasıyorum burada kilo ölçümü yapmıyorlar o yüzden bilmiyorum kaç kilo olduğumuzu su andaa 🧚🏻♀️
Edalainen Ebrukbra bende de zaman zaman korku oluyor ama çevremdekilerden destek görünce rahatlıyorum aslında korkmamızın hiçbi manası yok rahat ol merak etme illa ki doğacak önümüzdeki 2 hafta içinde 😍
Edalainen Pamuk7 her ülkenin sistemi çok farklı oluyor birbirinden ya burası mesela hiç Türkiyedeki gibi değil bazen zorluğunu çekiyoruz ama buranın her şeyi daha sağlıklı ilerlettiğini gördüğüm için bi yandan mutluyum 🧚🏻♀️
01180322 Edalainen 40+6 da sancım başladı 41 de suniyle dogurdum şimdi 23 gunluguz , ama dikislerjm çok 20 kusur kadarcik🥹
Birminikannesi1 01180322 yaa kilosu fazla değilmiş neden dikişlerin çok fazla benimki kiloluymus korktum şimdi yaa 🥺🥺
01180322 Birminikannesi1 bn ikinamadim güç kuvvet kalmamıştı kanalda kalınca kesi attılar, her doğum kndine özeldir korkmayın ❤️
CansuUlucan Pamuk7 aslında riskte yoktu ama dr en son baktğında hızlı bi kilo artısı var doğum heran olablr demşti öylede oldu ama maşallah çok rahat bi doğum oldu bebişde çok iyidi
melekmommm Edalainen kız siz napıyorsunuz o kadar hamile kalıp ahahaha 37 de doğurdum kırtuldum 😂 şaka bir yane inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Pamuk7 CansuUlucan Ay masallah, ya benim bebisde baya kilo aldi bakalim erken mi gelcek.. normal dogum oldu sanirim?