ikiprensannesi53 MorKelebek54 civil iyi tabiki çocuğum haziran da 3 yaşına girecek tüm kıyafeti civilden dır boxer coraba kadar hep civil 😊
izobellaaa-_- LCW den şaşmam ne zaman başka marka alsam kesin bir yerinde zamanla sıkıntı çıkıyor çıt şut yada sökülme gibi LCW çok iyi gerçekten bir de uygulamasın da baya indirim oluyor
ikiprensannesi53 izobellaaa-_- evet bugün hem carkta hem hosgeldin indirimi ile kodlarim var da ikisini birlikte kullanamadım ya 😔😔😔😔
snowglobe ikiprensannesi53 en uygun bebek ürünleri bence waikiki de . kaliteyi ve güzelliği bozmadığı tek bölüm orası.
Yakannes 3 yaşında oğlum var bebekliğinden beri çoğu şeyi lcwden aldık. kreş çocuğu i özellikle eşofman takımları , çıtçıtlı bodyler. yıka yıka sağlam kalıyor.
MorKelebek54 ikiprensannesi53 kiz 1 hafta once ordan alisveris yaltim niue oyle diyon ya 😂😂😂 benim sikdiye kadar alsigim seylerin cigu joker baby den aldim girumcem orda calisiyo indirimli aliuorum ordan ama gecen gun de e bebek de alisveris yaltim cunku joker baby de alcak bisey kalmadi artik her türlusunu aldim e benek icin niue oyle dedin ya 😒😒😔😔
ikiprensannesi53 MorKelebek54 ebebege Bi kere gittim civilde 50 lira olan zihin orda 100 veya 120 idi
ikiprensannesi53 izobellaaa-_- evet ilk kez waikiki sayfasından sipariş verdim şimdi ikinci bisey bakayım dedim 1 tane kod giriliyor ikinciyi yapamadim
MorKelebek54 ikiprensannesi53 tam fiuatini hatirlamiyorum ama 6 al 5 ode kampanyasi ile aldim ben 3 tane uzun kollu 3 tane kisa kollu biraz oahali gini ama tukumlarda fekan ikililer uygun bence 300 e felan geliyo iki tane tulum
izobellaaa-_- ikiprensannesi53 yamam ilk kez veriyorsun kullanamazsın kod çünkü zaten uygulama sana ilk sparişe özel güzel indirim yapıyor kaç lira indirim yaptı
bahocum ikiprensannesi53 annemler aldı 2-3 tane body daha kullanmadık ama güzel duruyorlar. %100 pamuktu aldıkları hem de indirimde çok uyguna düşmüştü
ikiprensannesi53 bahocum benim aldıklarımda da %100 pamuk yaziyor geldiğinde gorucem benimde indirim kodum vardı ama ikisini Bi anda kullanamadım
ikiprensannesi53 Bnurd ben tisort aldım zaten duruma göre 1 beden büyük seçtim yine de aklımda bulunsun teşekkür ederim
Bnurd ikiprensannesi53 ben kumaş kalitesini çok beğendim sadece dediğim gibi alt ürünlerin kalıbı dar geldi bana özellikle zibinlari çok beğendim :)
nurtug ikiprensannesi53 şuan alışverişin yarısını aldım hemen hemen bi kısmı waikiki bi kısmı defacto mağazadn pek bir şey bulamıyorum sitesinden indirimdi kampanya denk geldikçe alıyorum çok güzel kumaşın kalitesi renkleri ben beğeniyorum sağlıkla inşallah kullanmak nasip olur tavsiye ederim
ikiprensannesi53 nurtug defactonun hiç biseyini beğenmiyorum bide çocuk kıyafeti için civile bak oranın kıyafeti de güzel kalitelidir…waikiki ilk defa denicem bakalım artık herkes memnun inşallah bende memnun olurum teşekkür ederim