birmucize1 ikiprensannesi53 ben pijama takimi almistim bebek icin ama genel olarak bebek urunlerini begeniyorum yerleri guzel
Gulcangzl16 ikiprensannesi53 canım bebek ürünleri genelde hepsi pamuk ben aşırı beğeniyorum sadece bebek bölümü güzel zaten benim için
Aseliimmm ikiprensannesi53 Kendiniz hiç lcw kullanmadınız mı lcw bence gayet iyi çoğu ürünü bende aldım kendime hamile ürünlerinden ve bebek için çokta memnunum
ikiprensannesi53 Blackkcat teşekkür ediyorum yazlık için kısayol tisort aldım pamuklu yaziyor zaten 😊
birmucize1 ikiprensannesi53 yillarin markasi canim guvenebilirsin herhangi bi sknti olursa musteri hizmetleri kupon tanimliyor
ikiprensannesi53 Gulcangzl16 teşekkür ederim bende civilden baktım bebeğimin yaşına göre çeşit olmayınca bide waikiki bakayım dedim guzellerdi şimdilik 5 tane aldım yazın duruma göre tekrar alırım dedim
ikiprensannesi53 Aseliimmm kullandım tabiki de yine sormak istedim kendime Bayadır waikiki defactodan bisey almıyorum eşime alıyorum ancak
Ahsksdk ikiprensannesi53 çevremdeki kişiler yıllardır wakikiden alışveriş yapar bende bebeğim için orayı tercih ettim bebek ürünleri mükemmel hem tarz olarak hem kalite olarak kesinlikle tavsiye ederim
ikiprensannesi53 Ahsksdk çok teşekkür ederim dün aldım bakalım ne zaman ulaşacak elime 😅😅😅😅 dört gözle bekliyorum
MorKelebek54 ikiprensannesi53 lcw bana gore tam bebek markasi bence 😂 benek kiyafetleri gercketen guzel oluyo kendime bisi alsam ya da esime alsam begenmiyorum acikcasi 😂
ikiprensannesi53 MorKelebek54 himmm 😅😅 desene bundan sonra alışveriş yerim civilden değilde waikiki den olacak
ikiprensannesi53 MorKelebek54 civil iyi tabiki çocuğum haziran da 3 yaşına girecek tüm kıyafeti civilden dır boxer coraba kadar hep civil 😊