LamiyaCetinkaya bizim bebeğimiz de bugün mavi ışıkta. Sarılık 15e çıktı 😞 yarın alacağız kısmetse.
Pozitif sezaryen doğum hikayemiz 6Şubat
e_blue_sky_a Yenidoğanlarda sık sık sarılık görülüyor hiç moralini bozma canım, inşallah uzun kalmaz 🙏
LamiyaCetinkaya bugün alacağız ama işte sorun şu ki sadece 2saatte 3saatte bir 30cc süt geliyor sağma ile. Düzgün akmayinca emmiyor. Ben de sagip gerisini mama takviyesi yapıyorum. Kasık biberon da alacağım bugün.
e_blue_sky_a aşkım zaten 3 saatte bir 30 CC veriliyor ya yenidoğana, daha mı fazla içmesi gerekiyor diyorlar ?
LamiyaCetinkaya 2saatte bir 40cc diyor çocuk doktoru. Sarılık var bir de. Yeme içme sarılığa engel olamıyor imiş gerçi sadece yükselmesini kısmen engelleyebiliyor.
e_blue_sky_a Anladım demek ki bebekten bebeğe değişiyor beslenme. Sen moralini bozma mama da sonuçta bebekler için yapılıyor, önemli olan onun iyi olması 💗
LamiyaCetinkaya bestlak damlaya başladım maşallah anında etki etti. Çok mutluyum
e_blue_sky_a çok sevindim senin adına, sütün aniden artması güzel birşey ama mastit olmamaya dikkat sık sık emzir 😘
Arkadaşlar doğum sonrası tansiyon sıkıntısı yaşayan var mı