LamiyaCetinkaya çok teşekkürler darısı başına bakalım….. kesinlikle fazla takım alın kilitli poşetler var, kullanılmaz ise geri gelir tertemiz. Ben hiç iç organ çıkacakmış gibi hissetmedim orda Bi sürü sezaryen hastası vardı onlarda da öyle bsy duymadım. Sadece şöyle oluyor, iki hemşire kaldırdı. Biri yanında diğeri önünde duruyor. Önündeki dümdüz bakmaz isen narkoz etkisi ile acaip baş dönmesi oluyor. Hemen uyardı hemşire Bi daha direk Karşıya baktım. 10dk Sonra kendim yürüdüm hep eşim bile bıraktı.
Pozitif sezaryen doğum hikayemiz 6Şubat
Ervamsd aynen ayaklarım recep ivedigin ayaklarına döndü. Hemşire çok su iç yukarı dikebilsen iyi olur tuz çok yeme dedi.
dnzmom_ özelde oldum ben. Ama devlet perinatoloji de aynı şeyleri savundu. 38de alacaklardı. Şeker 140in üstüne çıkıyordu. 180 bile oluyordu bazen son zamanlar. İnsülin başlanmadi ilk zamanlar iyi diye. Bence riske atmayın 38ze kadar kendisi gelmezse sezaryen mantıklı
e_blue_sky_a inşallah anladım teşekkür ederim ☺️
e_blue_sky_a bende özelde takipliyim 38 haftaya verdi günümüzü sanırım şeker 140 üstü çıkmıyor kontrol altında diye böyle vermiş olabilir. Peki sancınızı nasıl anladınız nasıl bir ağrı acaba
dnzmom_ dayanılmayacak gibi değildi ama oturup kalkarken başlayıp iki üç dk sürüyordu 10dk da bir. Uyuyunca gece geçiyordu. 3gun böyle oldu. Kontrole gittik. Nst kötü çıktı yarın sezaryene alıyoruz dediler.
e_blue_sky_a anladım çok teşekkür ederim canım bilgiler için tekrardan hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻
e_blue_sky_a maşallah canım geçmiş olsun ve gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebeğini. Darısı da biz hamilelerin başına en kolayindan olsun Allahın izniyle 🤲🥰
e_blue_sky_a Oh içim rahatladı, inşallah kolayca atlatırsın her şeyi❤️
LamiyaCetinkaya bizim bebeğimiz de bugün mavi ışıkta. Sarılık 15e çıktı 😞 yarın alacağız kısmetse.
e_blue_sky_a Yenidoğanlarda sık sık sarılık görülüyor hiç moralini bozma canım, inşallah uzun kalmaz 🙏
LamiyaCetinkaya bugün alacağız ama işte sorun şu ki sadece 2saatte 3saatte bir 30cc süt geliyor sağma ile. Düzgün akmayinca emmiyor. Ben de sagip gerisini mama takviyesi yapıyorum. Kasık biberon da alacağım bugün.
e_blue_sky_a aşkım zaten 3 saatte bir 30 CC veriliyor ya yenidoğana, daha mı fazla içmesi gerekiyor diyorlar ?
LamiyaCetinkaya 2saatte bir 40cc diyor çocuk doktoru. Sarılık var bir de. Yeme içme sarılığa engel olamıyor imiş gerçi sadece yükselmesini kısmen engelleyebiliyor.
e_blue_sky_a Anladım demek ki bebekten bebeğe değişiyor beslenme. Sen moralini bozma mama da sonuçta bebekler için yapılıyor, önemli olan onun iyi olması 💗
LamiyaCetinkaya bestlak damlaya başladım maşallah anında etki etti. Çok mutluyum
e_blue_sky_a çok sevindim senin adına, sütün aniden artması güzel birşey ama mastit olmamaya dikkat sık sık emzir 😘
Arkadaşlar doğum sonrası tansiyon sıkıntısı yaşayan var mı