Elif_49 @Boncukk123 Allah bağışlasın ben eti bile düşünmek istemiyorum tüylerim diken diken oluyor inşallah kısa durede de geçer a birde Allah bağışlasın sağlıcakla 🥰
Boncukk123 Elif_49 hamilelik cok guzel aynı zaman da tuhaf şeyler de hissettiriyor canım ☺️ Cok tesekkur ederim 🌸
Elif_49 @2Princess1Mom bende çok severdim birde etin yağlı kısmını özellikle severdim şuan malesef 😊 benim de küçük Allah bizlere bağışlasın sağlıcakla alın inşallah kucağınıza 🥰
Haticeburak06 Elif_49 severdimde kırmızı etten tksinmeye başldım sucukta yiyemiyorum artık cinsiyetimiz kız🩷
Elif_49 @Pamuk Peki yemediginizde doktor birşey dedi mi Allah göstermesin zararı vs oluyo mu Allah bağışlasın 😊🥰
Pamuk Elif_49 Kontrollü ilerledik b12 iğnesi,multivitamin ve yüksek doz omega kullandım ☺️Doktor hiç sorun etmedi.
dilek_turkan_14 Elif_49 yiyorum turşuyu da acıyı normalde de çok yiyen birisi değildim o yüzden pek yemem
asell13 Elif_49 etten o kadar değilde tavuktan tiksindim kırmızı et balık eti zorlada olsa günlük yemeye çalışıyorum
Sibsibella Ben oldum olası et tavuk balık yiyemem ilk çocuğum kız şimdide erkek hamileliklermde de yiyemedm maalesef
Prensesannesibir Ben et tavuk sakatat herşeyi yedim iki hanileliğimde sadece baharatlara karşı bir tiksintim oldu kızımda karabiberden yani kokusundan tiksinmiştim üç yıl geçti üstünden hala o kokudan tiksiniyorum bunun cinsiyeti öğrenemedik daha bakalım ne olacak 😂
Elif_49 @Prensesannesibir hala yiyemiyor musunuz 🙄 o kadar sürüyor mu 🥺 İnşallah gönlünüzce olur Allah bağışlasın 😊🥰
Prensesannesibir Elif_49 evet hamile değilken bile kokusundan tiksinmiştim karabiber zaten ağır kokar bunda da gelmedi yemeğe falan koyarken burnumu kapatıyorum 😏
Elif_49 @Fatmanuray_0610 Anladim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🥰 süren de oluyor bu durum erken bitenler de herhalde