Boncukk123 Elif_49 kırmızı ete alerjim var canım yiyemiyorum 🥹 ama 3 ay boyunca da hic balık tavuk falan da yemedım tıksınme gelmişti mide bulantısı falan çokça vardı nasib olursa oğlum olcak 🌸
MinikkCivcivim Serapjjj ayy b3nde kiza hamileyim bende tavuktan tiksindim hala tavuk diyince bile midem bi kalkar🤭🤦🏻♀️
Buseirgit Elif_49 benim canım sürekli tavuk istiyor kızarmış olur fırında olur hiç farketmez erkek dedi doktorum küçük kızıma hamileyken etin ve tavuğun kokusu beni mahvediyordu
dilek_turkan_14 Elif_49 hamile olmadan önce çok severdim eti kıymayı köfteyi falan ama etden tiksindim artık yiyemiyorum cinsiyetimiz kız
ezell34 dilek_turkan_14 başka ne gibi belirtilerin vardı bende 7 haftalık merak ediyorum cinsiyetini herseyden midem bulanıyor yemek yemek istiyorum ama yiyemiyorum çok zor geçiyor uykulu halsiz duygusal hiç bişey yapmak istemiyorum:))
dilek_turkan_14 ezell34 ayak yanması çok uyku isteği turşu çok istemişti canım benim belirtilerim buydu tiksindiğim sadece et oldu başka da yok 37 haftalık olduk çok şükür ⏳
Fatmanuray_0610 Elif_49 38+5 olduk ilk başlarda kokusundan bile tiksindiğim etin yemkelerin içinde bile yiyemiyordum şidmi biraz biraz cinsiyet erkek alakası varmı tabi bilmiyorum 😁😁
2Princess1Mom Elif_49 İlk gebeliğim de tavuktan tiksinmiştim ben de aslında çok severim her hafta mutlaka yerdim ama hamilelikte öyle olmadı. Bir tane kızım var 4 yaşında ☺️ şimdi 2. Hamileyim henüz çok kücük bunda ne olacak bilmiyorum 😍 Elif_49