Buket1302 Kızlar Rizede oturuyorum ve canım kiraz istedi buralarda bulabilcegim yer yok buralarda olupta alabilcegim yer bilen var mi Trabzon falan da olur
elmaelmaelma Buket1302 başlık ne alaka Allah aşkına. Bari yaz meyvesi aşerdim falan yazsaydın da ona göre canı çekecekler hiç girmeseydi konuya.
Rozalii-67 Buket1302 ay benimde canım kiraz ve yeşil erik çekiyor yeşil erik bulamadım ama getirden falan kiraz bulabilirsiniz belki
Buket1302 elmaelmaelma yaz meyvesi aserdim dedigimde merak etmicek misin acaba ne diye o zaman girip bakmicak misin bu nasil usluptur burda hersey paylasiliyor bakmaya cekiniyorsan uygulamayi kullanma kardesim
elmaelmaelma Buket1302 benim aşerme sorunum yok. Ama olan insanlar var forumda. Yaz meyvesi aşerdim yazsanız girip bakmazlar sırf meraktan.
Buket1302 Yazmelegi_ insallah daha 2 ayligiz aslinda asermek midir bilmiyorum ama canim istedi oyle ☺️
Yagmur-194 Buket1302 kiraz bulmak çok zor rizede bende çilek bulamamıştım en son çilekli pasta alıp çileklerini yemiştim 😂😂😂