Gkhnm97 [bilinmeyen] canm eşin sigara kullaniyormuydu bnm eşim kullaniyor korkyrm ya zarari var sperm kalitesi dusuyorya😔
BYFN Bende ilk defa duydum çok şey var da işte bildiklerimizi paylaşalım birde sıcak suda yıkanmamak gerekiyormuş
BYFN Arkadaşlar korkmayın herşeyin vakti ve zamanı var kusurabakmayın geç yazdım folikasit kullanıyorum ama hep unutuyorum ismini yazarım birazdan
Gkhnm97 BYFN gordum canm bn bi kere ama hamilelik dusunmedgm zamnlardaydi bebegin hareketlerini faln gercek gbi hissetmistim rabbm gercekten bu duyguyu hepimize nasip etsin🤲
Sirincili BYFN ben görüyorum sürekli test yapıyormuşum çift çizgi çıkıyormuş inşaklah o günler de gelir hepimize dua ediyorum ♥️♥️
Gkhnm97 Tubasim canm dun yumurtam catlamisti degerlendirdim bklm hayirlisi artik bugndemi degerlendryim yoksa yarinmi 2 gunde birmi iliskim olsun
Muzaffer Gkhnm97 günü yakaladıktan sonra devam edin silik çıkana kadar Aralık boşluk vermeyin . Hayırlısı ile inşallah
Tubasim Gkhnm97 eğer üst üste ilişki çok olmadıysa değerlendirebilirsin sonrasında bi dolu bi boş geçirirsiniz