Gkhnm97 cilm bnm bir buck sene oldu 6 aydr istiyorz canm polen bal karisimi ye canm cok faydali yumurtlamaya eşinede keci boynzuu ozu yedr😊
cilm Gkhnm97 keçi boynuzu suyunu denemiştik canım. aktardan sperm arttırıcı karısım yaptırmıştık. sogan kürü incir kürü falan.. hiç biri bi işe yaramadıı bıraktım bende
Gkhnm97 cilm gercktnmi canm bn incr kurunu deniyemedim ya icemedim daha dogrusu midem bulandi cok fena
cilm [bilinmeyen] bende ogun banyoya girmiyorum allah affetsin🙈 sıcakta spermler akıyo diye.. ayaklarımı kaldırım öyle dürüyorum 5. 10 dk.. ama diger dedijlerinizi yapmıorum onlarıda yapıcam artık 🤗
cilm [bilinmeyen] canm yumurtlamada hergün olması gerekiyı doktorlar bile öneriyo.. instada bigebeningünlügü sayfası var.. ordada aynı şekil söyleniyo denediyodaa... isteyenler orayada göz atabilir
Gkhnm97 [bilinmeyen] insallah canm tutar bu ay ya bnde yarim saat bekliyrm ayaklarim havada hic ayaga kalkmiyim o zaman snra uyuyim dedigin gbi
Gkhnm97 [bilinmeyen] bu dedigini bende duymustum canm zaten spermler 2 gun yasiyormus heralde icimizde
cilm Gkhnm97 evet kötü ama.. ümitle denemiştim ama nasip olmadı olumlu sonuç alamadım bıraktım denemeyi
BYFN Ayy kızlar çok şeyler var bende polen yedim birde kuru incir diyorlar yumurta haşlaması çok iyi oluyormus bende deniyorum bakalım rabbim hepimizin gönlünü mutlu kılsın bebişlerimiz gelsin artık 🤲🏻❤️🤲🏻
Gkhnm97 Kizlar bi ben burda sey duydum iliskiden sonra eşin ayaklarindan saga sola salliycakmis ayaklarin yukardayken oyle hamile kalanda cok olmus bunuda deniyelim bklm cok garip ama faydasi varms bununda😂😂