minikkelebek_ Gamzenakit bende aynıyım her gün haşlanmış yumurta yiyiyorum artık iğrendim doğumdan sonra yemeyi düşünmüyorum
Gamzenakit minikkelebek_ bende öyle bak gene yerkenkimhalim geliyor aklıma 🥲🥲neyse sabrın sonu selamettr canım🧿🙏
minikkelebek_ Gamzenakit bu günlerimize çok şükür 🙏 rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Htcanne minikkelebek_ aynen bende öyleyim uzun zamandır var. Gece çamaşır pijama hepsi 1 kere değişir mutlaka sırılsıklam oluyor üstüme başım
Edaa1334 minikkelebek_ 36+6 kafamın içinden sular akıyor bazen sabaları su içinde uyanıyorum iyi ki yaz hamilesi olmamışım🙈
alperirem Hihiji 26. Hafta su gibi terliyorum sabah her yerim ter icinde uyanıyorum 🙈 yalnız olmamak güzel çünkü insan ne oluyor yaaa diye uyanıyor 🤣
MomsE minikkelebek_ ah evet aynıyım sadece yatarken değil otururken de terliyorum durduk yere ve yine boğaz ağrım başladı 37 haftalığım doğuma hasta giricem herhalde bu yüzden 🤦🏼♀️
Merve5844 minikkelebek_ ben 32 de başladım malesef ter içinde uyanmaya. Ayaklarımın altında sanki soba yakıyorlar çorap giyemiyorum çok yanıyo
mervebusra Gamzenakit geçmiş olsun öksürüğün için havluya sabun sür bide havluyu ısıtıp göğsüne koy öksürüğün kalmaz geçer Allah’ın izniyle