minikkelebek_ 37.hafta da sabahları ter içinde uyanıyorum sanki suyun içinde kalıyorum bu durumu yaşayan var mı
Gamzenakit minikkelebek_ bendede aynısı oluyor 31. Haftamdayım hamilelikte ilerledikçe sıklaşıyor sanırsamm
Hilalaktscbk minikkelebek_ 34+3 oldum 2 gündür aynı şeyi yaşıyorum ama sadece uyurken de değil dün 2 kere duş aldım temmuz ayında terler gibi terliyorum 😓
svncgldgn minikkelebek_ 27. Haftadayız aynı şekilde su içinde kalkıyorum istediğim kadar ince gitineyim oluyor buna ek bir de ağız kuruluğu oluyo çok zorlanmaya başladım Allah yardımcımız olsun biraz tansiyon sıkıntım var gibi geliyor doktorumla görüşeceğim ben de bu durumları
Icecream Ayyy evet geceleri özellikle evdeki herkes uzun kolluyla yatiyor ben askililarla çünkü ter içinde uyanıyorum 🤣
minikkelebek_ Hilalaktscbk bende aynı sekildeyim çamaşırım bile ter olmuş oluyor insan da korku oluyor acaba suyum mı diye 😂😂
minikkelebek_ Hilalaktscbk ter o ben çok denedim çünkü 😂o yüzden alttan giydiğim şeyin ince olmazına dikkat ediyorum
Hilalaktscbk minikkelebek_ Afedersiniz artık gecelik değilse üzerimdeki alt pijamamı çıkarıp çamaşırla uyuyorum eşim pes etti sabaha kadar üstümü örtmekten üstümü açmama rağmen sırılsıklam haldeyim, eriyorum 🥲🫠
minikkelebek_ Hilalaktscbk bende atletle yatıyorum ama korkuyorum hasta olacam diye malum doğuma az kaldı grip olmak istemem 😂sizde dikkat edin hasta olmayın
minikkelebek_ Gamzenakit su gelince sarı oluyormuş bana öyle söylediler zaten çamaşırın kenarları nemli oluyordur ortası değil 😂tabi bunları ben günler sonra kabullendim
minikkelebek_ Gamzenakit ben son bir aydır grip oluyorum iyileşiyorum yine oluyorum doğuma az kalınca da olmaktan baya korkuyorum ilaç da alamadığımız için hiç iyilesemiyorhz 😂