Daisyy Arkadaşlar merhaba. Bugün 13 haftalık olduk. Bir süredir idrarımda koku hissediyordum ama mide bulantılarım, koku hassasiyetlerim olduğu için önemsememiştim. Buzdolabından bile tiksiniyorum eşim kokmuyor dediği halde. Geçen gün eşim benden sonra lavoboya girdi ve kokuyu o da farketti. Ben de bugün idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı doktorum üromisin adlı toz antibiyotiği verdi. Akşam suda eritip içeceğim. Eczaneden aldım içinden sadece 1 paket çıktı. Eve gelince farkettim. 1 tane olması mı gerekiyor bunun daha önce kullanan var mı? Yani sadece bu akşam suda eritip içeceğim başka da yok mu?
Basakaya Daisyy canim son tuvaleteni yapıp suyla karıştırıp iciyorsun birdaha da tuvalete çıkmıyorsun direk yatarken yap. Sonra sabah ilk idrarinla akiyomus iltihap. Ben yapmıştım yine tekrarladi. Asla geçmiyor benimki. Bol su icmek gerekiyor
Sinmn Daisyy evet tek içimlik o ilaç.. bir süre sonra tekrar kontrol ettirin, ihmal etmeyin lütfen, ben hamileliğimde çok çektim enfeksiyondan
Merveayhan Daisyy kuzum bana da tek kullanımlık uroday verdi kullandım geçmedi daha şiddetli bir şekilde geri geldi ishal mide bulantısı sancı şeklinde birgün boyunca sancidan karın ağrısından duramadim dün gece acildeydim 🤦 Parol ve uroday verdi bakalım bu gece kullanicam yine çok işe yarayacagini sanmıyorum bol su iç kuzum bide lavabodan çıkarken sirkeli su ile sil kendini işe yarıyormuş bende yeni baslicam İnşallah geçer
Daisyy arslansedaa neden oluyor acaba doktorum gebelikte sık olan bir durum endişelenme dedi ama normal doğuma engel olur mu acaba devam ederse
Sedef-345 arslansedaa ya antibiyotiğe rağmen geçmiyor mu? Ben yarın antibiyotiğe başlıycam. :( kaşıntı yanma bıktım artık. Geçmiycekse Doğuma kadar çekiceksem vay halime.
arslansedaa Daisyy internette enfeksiyon erken dogumu tetikliyor diyor ben doktora sordum gecmezse evet erken dogum dedi suan 24 haftaligim hala gecmedi
SevgibiR Geçmiyo o nalet şey ya 0 lambasını beklemiyoruz dedi doktor hamilelikten oluyormuş o ilaç sadece düşürüyor sonra yine artıyor bnm 50 ydi 15 olmuş geçmiyor bir türlü
MomBse Daisyy bana da monurol vermişti ilk basta bir tane eritip içtim sonrasında idrarımda bakteri de çıktığı için alfoxil antibiyotik vermişti geçmişti şükür ama suan yine başladı galiba fena yanmam var yarın gidicem inşaAllah
Mehbus kizlar merhaba o tek kullanimligi iki defa yazdi doktor bana benim cok yanma var idrarimda yarin yine doktora gidecem durmiyom cunku calisiyorum bide bebegim daha 9+6oldu yeni ona bisey olur diye cok korkuyorum bu idrar yanmasi yuzunden
Daisyy Mehbus bende yanma hissi yok sadece ağır bi koku var hemen kaçıyorum tuvaletimi yapınca inşallah geçer hepimizin
Hbsanneoluyo Daisyy 1tane çıkıyor canım bu arada bendede vardı enfeksiyon Bi haftada geçti çok şükür bol su içtim günde 4 defa çamaşır değiştirdim Ve en önemlisi sakın idrarımı tutma gecede olsa hemen kalk wc ye git