LamiyaCetinkaya Ayseee60 eğer hastane çok yakın değilse artık yavaş yavaş evden çıkman lazım, bazı insanlar 2-3 dk sancıda anca açılmaya başlar, bazıları ise zor yetişir hastaneye. Riske atma derim❤️
N777 Ayseee60 doktorum bana 5 dk da bir ağrı olursa hastaneye gel demişti düzenli olarak sancıların başlamış anladığım kadarıyla ilerleyen saatlerde 5 dk da bir olmaya başlarsa mutlaka git
LamiyaCetinkaya Ayseee60 Kesinlikle git. Ama kordon için telaşlanma ben de bir tur dolanmalı doğurdum 😁
LamiyaCetinkaya Arzuanne Evet maalesef değişiyor, özellikle ilk doğumsa hiç bilemiyorsun 🤷 en iyisi düzenli sancın başladıysa biraz evde dur duş al, hazırlan ve çık. Zaten açılma azsa geri de gelebiliyorsun, kontrol edildikten sonra için de rahat olur 😐
livasmomm Ayseee60 benim ilkinde belli araliklarla agri geldi en son dayanilmaz hal aldı kramp gibi geliyordu birden belden kasıklara doğru… su falan gelmedi ama bende ….. simdi 2. Gelecek haftaya sezeryan günüm var
Ayseee60 Sadecemavii ilkim normaldi buhda normal bekliyorduk ama kordonumuz dolandığı için kalp atısları da yavas olduğu için sezaryana alındım sağsağlım kavustuk 🤲🏻
Zeynephze Benim 10 dakikada bir sancım gelip gidiyordu ishal durumu da oldu be nişanda geldi evde çektim sancıyı ishal durumu bitince eşimi uyandırdım hastaneye gittik 8 cm açıklık oluşmuştu keşke evde biraz daha bekleyip duş alıp öyle gitseydim sabah 5de gittim 11de doğurdum
Luteb3 Hanımlar benimde ilk doğumum olacak 37 yi bitirmek üzereyiz ama merak ettiğim bi şey var bu nişan denilen şey herkeste öncesinde mi geliyor
Arzuanne Luteb3 nişan önce şu sonra su önce nişan sonra ya da hiç gelmeyebilirmiş gelip anlayamadabilirsin önemli olan düzenli sancı dedi ebe bana