Evinuuu Gizemtuna12 ama bende Seyit onbaşı imanı vardı tek denememle hamile kaldım şükür inandım oldu.keci boynuzu folit asit tükettim
Gizemtuna12 Evinuuu kız maşallllah maşalllahhhh 😂😂😂 ay gerçekten bende folik asit tüketmekten yoruldum yeter artık ya hahaha
Evinuuu Gizemtuna12 ben önce değerlerime baktırdım ve yumurtlama masajı da yaptım o ay .iyi beslenmeye gayret ettim havuç yedim tavşan gibi bol bol .yumurtaları catlatiyor alabalık yedim yumurtalıklara iyi şükür nasip oldu 🙂🌼😍
Kubhar-21 Gizemtuna12 😂😂 bebekte şok olur yani daha ben beta üretmeye anca başladım anne bu ne hız dedektif gibi😂😂 sobee 😂😂
Kubhar-21 Aysll33 katılıyorum bu bi gerçek ne kadar geç anladın i kadar iyi aslında yoksa muayene zamanı gelmek bilmiyo😄😂
Betul7272 Gizemtuna12 bende 4 haftalıkken öğrendim ama bende hisstmstim ama emin degildim reglimn gecikmesini bekledim sadece belirti dersende kasik ağrısı bel sırt ağrısı çok oldu regke yakında göğüs hasasiyeti oldu o zaman kesin dedim
Aysll33 Kubhar-21 çok özeniyorum 2 3 aylıkken ogrenenlere 🤣 ama sabırla nerde malum günden itibaren gün sayıyorum her seferinde 😂😂
Kubhar-21 Evinuuu 😂😂 🐣 maşallah 🧿 o günü bekliyormuş o daha alana girmeden yumurtayi göze kestirmiş😂😄😂
Hulo2105 Seyma5534 merhaba erken gebelik testi yaptım prodoctor. Aşırı silik çıktı hemen kan verdim 30 çıktı betam.
Kubhar-21 Aysll33 😂😂 çünkü aklımız hep orda ister istemez kafada hesap yapıyoruz şöyle umursamasak rahat olsak olucak gibi 😂😂
Evinuuu Kubhar-21 darısı tüm isteyenlerin başına 🧿sağlıkla nasip olsun inşallah 🤍koşa koşa gitti yerine 😂
Arzuanne 1 haftalık imkansız zaten 15 gün olmadan belli olmuyor benim 3 hafta falandı sanırım ama 1 hafta hep kustum sonunda eşim dedi gidelim diye ilk negatifti 2 gün sonra 12.13 beta ve silik çizgi ile öğrendik