Evinuuu Asmakat Gizemtuna12 ben döllenme surecinde bile öğrenmiş olabilirim hemen felaket bel ağrım ve mide bulantım başladı adetime 4 hafta olmasına rağmen 🤷🏼♀️☺️
Kubhar-21 Duygu9604 😯😯😄😄 biraz daha dikkatli olsan yumurtaya girerken ogrenicekmissin haha😂😂 şaşırtıcı nasıl o kadar erken farkettin canım🤔😄 sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻🧿
fundatlas Evinuuu bende aynı ya döllenme sürecinde bel ağrım çoktu regl olacak gibiydim yerleşme sürecinde de göğüslerime dokunamazdım bile hassaslığından o zaman anlamıştım tutuyor diye 😊 reglden 4 gün önce kan verip kesinleştirmiştim yanlış hatırlamıyosam
Icecream Ben 2 haftalikken farketmistim. İçime doğmuştu resmen hatta okadar erkendi ki beta hcg bile çok düşük çıkıyordu doktorlar tam kesin diyemiyordu 🤣
Evinuuu Gizemtuna12 ama bende Seyit onbaşı imanı vardı tek denememle hamile kaldım şükür inandım oldu.keci boynuzu folit asit tükettim
Betul7272 Gizemtuna12 bende 4 haftalıkken öğrendim ama bende hisstmstim ama emin degildim reglimn gecikmesini bekledim sadece belirti dersende kasik ağrısı bel sırt ağrısı çok oldu regke yakında göğüs hasasiyeti oldu o zaman kesin dedim