persefoni TheMother teşekkür ederim eskisi gibi değil tabi eskiden kocaman dikişler oluyormuş başına gelmeyince insan bilemiyor bir de genelde sezaryen deyince insanlar korkutuyor kalkamazsın yürüyemezsin çocuğuna bakamazsın emziremezsin sütün gelmez dikişin açılır enfeksiyon kaparsın vs vs 🥲
Busra61CN nursedaguney evet cünkü sizi oyalıyorlar basınızda biri oluyor hep sohbet ettik onunla hiç aklımı oraya verdirmedi napıyolar diye düşünmeme bile fırsat kalmadı güzel bi ekipti. Haftaya cuma yine sezeryan olcam. Sizde dua edin ekibiniz güzel olsun inanın farketmiyosunz zaman nasıl geçiyor.
Elamomy nursedaguney spınal olmadım dırek genel oldum Brn bıraz rutın hayatımda amelıyat olmus bırıyım vucudum narkoza alısık bu yuzden spınal ıstemedım Enıstem amelıyat oldu ornek ıstersen hıssetmıs ıslemı ve anlık genele donmus amelıyat
nursedaguney Elamomy eniştenizin örneği çok doğru bir örnek değil sanki. Spinal doğum yapan anneler şuana kadar öyle bir şey söylemedi tam da kararımı vermiştim ama teşekkürler yine de.
Elamomy nursedaguney yok bende hısseder uyusmazdım demek ıstedım 🤣 dırek genel ıstedım anestezı uzmanı da sordu ona da oyle dedım rahat gectı resim ıstenırse doktor cekıyor zaten
nursedaguney Elamomy biraz psikolojik galiba. Bende öyle düşünüyordum ama buraya yazan anneler tamamen fikrimi değiştirdi 1 tane kötü bir şey söyleyen olmadı. Bizim düşüncemiz varsayım tamamen. İnşallahta başımıza gelmesin 🙏
Demetrana nursedaguney Hem genel hem spinal oldum kesinlikle spinali öneririm genelde nefesimi kesen bir acı ile uyandım saatlerce kendime gelemedim spinalde hiç acı çekmedim etkisi geçince de ağrı kesici iğne yaptılar hastanede çok güzel geçmişti eve geçince biraz ağrım olmuştu ama ağrı kesici bile içmeden atlatmıştım bunda da spinal olacağım ALLAH nasip ederse inşallah