Nill_ Evinuuu evet ben birde çok fazla duymadım bulut ismini kulagıma da tuhaf geliyordu ama 6 aydır o şekilde seslenince kkzım sanırım alıstım. Babası bulut ege olsun dedi onu bile kabul etmiyor. Onun adı yalnızca Bulut diyor 😂
Zehraa1907 Biz de Eymen düşünüyoruz 🥰 onun dışında Doruk,Çınar,Taha ve Kayra ‘da düşünmüştük Eymen’de karar kıldık😇
hacerprnl Evinuuu ilk oğlum Kuzey şimdi yine oğlum olucak onuda Karan isminde karar verdik Kuzey-Karan kardeşler ♥️
Edaasel hacerprnl bende kuzey düşünüyorum kuzeyler yaramaz olur diyolar siz tecrübenizi paylaşabilirmisiniz :)
Zrn16 Biz de kerem koyacağız allahın izni ile sağlıkla gelsin bebişker karar vermesi zor oldu seçeneklerimizin arasında Zeyd , Malik , Mirza , Ayaz ve Kerem vardı sonunda Keremde karar kıldık💙
Bernush Evinuuu Benim ilk aklıma gelen erkek ismi Aras oldu. Miniğimin adı da Aras olacak , sağlıkla akıllı fikirli kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Iremakn Haftanın sonunda “Senin dediğin olsun “ diyerek isim serüvenini kapadık aylardır isimsizdi çocuğum 😂 Aslan koyduk hem aslan burcuyum hem koyu gs❤️💛 Karan öneririm çok hoş ve anlamlı